Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Lidl in de Reeshof is de mooiste supermarkt van Nederland!

Door Thijs Dingemans 10 november 2017

Doe jij boodschappen bij de Lidl in de Heyhoefpromenade? Dan hebben we leuk nieuws: de super is uitgeroepen tot mooiste supermarkt van Nederland! De winkel heeft de prijs gewonnen op basis van ‘functionaliteit en vormgeving’.

Voordat we uitleggen waarom de supermarkt heeft gewonnen, gaan we even in op de verkiezing ‘mooiste supermarkt van Nederland’ van Distrifood. 20 winkels deden mee in de verkiezing en uiteindelijk bleven er zeven over met allen een eigen supermarktformule. Het gaat om supermarkten die pas in 2016 zijn begonnen, waaronder de Lidl in de Reeshof.

Goed nagedacht

Uiteindelijk ging een vijfkoppige jury langs bij de zeven supers om te kijken welke de mooiste van Nederland is. Zij keken naar de functionaliteit en vormgeving en vonden dat de Lidl het beste denkt aan hoe het de architectuur van de supermarkt mooi maakt.

Eigenaar van Heyhoefpromenade

Een belangrijk reden waarom deze supermarkt heeft gewonnen: Heyhoefpromenade is door de Lidl met de helft uitgebreid. Zij zijn de eigenaar van het winkelcentrum en de formule heeft ruim 16 miljoen euro gekost.

Parkeergarage

De vastgoedafdeling van de Lidl heeft ook gezorgd voor een parkeergarage onder de grond, waar 165 auto’s kunnen parkeren. Via een roltrap lopen de klanten zo de supermarkt en de rest van het winkelcentrum binnen. Al met al: een terechte winnaar? Om het hele verhaal even nóg duidelijker te maken, hieronder een video:


Meer over Lidl Heyhoefpromenade ontdekken?

Lidl Heyhoefpromenade supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Heyhoefpromenade 359, Tilburg

Bekijk meer:supermarkten

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.