Terugkijktip: Tilburger Wesley gespot in First Dates Hotel

Door Rowie van der Vliet 18 februari 2019

Het programma First Dates van BNNVARA is smullen. Ken je de spin-off First Dates Hotel al? Hierbij dineren twee mensen in het hotel. Oe la la! In de tweede aflevering doet er zelfs een Tilburger mee.

Zo’n eerste date op nationale televisie is natuurlijk niet niks. “Ja, ik was bij de begroeting sowieso al bloednerveus”, laat de Tilburgse Wesley weten. Zijn date Angelique is niet gelijk onder de indruk. “Toen ik hem zag binnenkomen, was het niet gelijk mijn type. Ik moest er even doorheen kijken. Maar wel een leuke vent. Leuk om te zien ook.”

Zenuwachtig

Wesley werkt bij de gemeente Tilburg. Hij is constructeur. Zegt dat je niks? Wesley legt het even haarfijn uit in de uitzending. “Ken je uh, gebouwen en bruggen? Die reken ik uit, zeg maar.” De Tilburger kan zijn zenuwen niet goed van zich afzetten. “Ja, het is heel saai, hoor”, zegt hij over zijn beroep. “Vind ik niet”, glimlacht Angelique bemoedigend.

De blind date

In het programma First Dates is elke kandidaat met zorg aan een andere kandidaat gekoppeld en worden zij samen op blind date gestuurd in het First Dates Hotel. Als Angelique en Wesley aan tafel plaatsnemen bedenken ze zich ineens dat ze zich eigenlijk nog niet hebben voorgesteld. Ach, het is ook niet niks, zo’n eerste date! Later kijkt Angelique verliefd uit haar ogen als Wesley vertelt over zijn hobby: triatlons. “Ja, dat vond ik wel aantrekkelijk”, zegt de Limburgse. Ook Wesley is onder de indruk van de ondernemende Angelique. “Ik dacht echt dat het type mode en parfum was. Alleen het is type heel ondernemend en eigen zaak. Dat had ik totaal niet verwacht en dat was wel… wow.”

Hoe het afloopt met de twee? Je kijkt de aflevering hier terug.

Lees ook:

ryanne van dorst

Terugkijktip: Ryanne van Dorst was in Tilburg voor haar programma Nachtdieren

Wij weten het natuurlijk al langer: in Tilburg is diep in de nacht ook genoeg te beleven. Ryanne van...
lief dagboek

Terugkijktip: de hilarische voorstelling van Marc-Marie Huijbregts

Lekker bezig, Marc-Marie Huijbregts! Niet alleen schitterde hij afgelopen weekend in de tweede aflev...

adv.