Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijktip: Tilburgse Sevda deed mee aan First Dates

Door Frederique Huting 23 oktober 2019

Zat jij dinsdagavond op de bank naar First Dates te kijken? Grote kans dat je Sevda hebt gespot! De Tilburgse Kunstacademiestudente ging op date met de Rotterdamse Sander. De grote vraag is natuurlijk: hoe verliep het afspraakje?

Voor wie het concept van First Dates niet kent, leggen we het nog even kort uit. Je geeft je op voor het programma en aan de hand van een vragenlijst en een gesprek wordt je gekoppeld aan een andere deelnemer. Met die persoon ga je op date voor de camera. Aan het eind van het afspraakje moet je zeggen of je het ziet zitten om nog een keer af te spreken. Dit heeft Sevda dus ook gedaan! Wordt het happily ever after? Of is het één grote flop?

De date

Wanneer Sevda de drempel van het First Dates-restaurant overstapt, zit Sander al aan de bar. Aan zijn gezicht zie je gelijk dat hij de Tilburgse wel ziet zitten. Sevda vertelt aan de cameraman dat ze vaak valt voor muzikanten. Laat Sander dat nou ook zijn! Na een kort gesprekje aan de bar, verplaatst het duo zich naar hun tafel om écht aan de date te beginnen. We gaan natuurlijk nog niet verklappen hoe de avond is afgelopen, maar aan de gezichten van Sevda en Sander kun je misschien al wel een en ander aflezen…

First Dates
Sevda & Sander. Foto: screenshot First Dates BNNVARA

Meer Tilburgers in First Date

Sevda is niet de eerste Tilburger die dit seizoen meedoet aan het dateprogramma. Tilburgse studente Journalistiek, Kaylee Notenboom, deed vorige week ook nog mee aan First Dates. Ze werd toen gekoppeld aan een andere bewoner van onze mooie stad, Lex. Wij spraken Kaylee over haar ervaringen. En er deed nog een Tilburger mee: Rutger de Quay. Hij ging twee weken geleden op date met Daan. Dat was helaas niet de droomdate waar de mannen op gehoopt hadden. Misschien dat het verhaal van Sevda beter afloopt? De aflevering kun je hier terugkijken.

Lees ook:

Kaylee deed mee aan First Dates: ‘Ik snapte niet hoe ze op mij kwamen’

Heb je vorige week opgelet tijdens het programma First Dates? Ook Kaylee Noteboom (22) was met haar ...
Dylan Kuis

Dylan helpt Tilburgers met problemen: ‘Ik hoef geen geld voor andermans geluk’

Dylan Kuis (21) weet nog goed hoe hij tijdens zijn depressie en eenzaamheid behoefte had aan praten ...
Lola Carrera online technofeestje

Lola is een voorbeeld voor Tilburgers: ‘Dat ik dit durfde, was een overwinning op mezelf’

Stel je eens voor dat je al heel lang iets wil proberen, maar het eigenlijk niet durft. Dat jij jeze...

Rachel is stylist en laat Tilburgers stralen: ‘Ik werk samen met Fred van Leer’

Heb je nooit iets om aan te trekken? Sta je met je handen in het haar tijdens een middagje shoppen n...

adv.