Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stopt de Soete Inval na 38 jaar? Is daarom het snoep keigoedkoop?

Door Rowie van der Vliet 15 september 2017

Er gebeurt veel in het centrum van Tilburg. De ene na de andere winkel opende op donderdag 21 september zijn deuren. Maar één winkel gooit over over een heel andere boeg. De Soete Inval in de Nieuwlandstraat gaat er mogelijk mee stoppen. We vermoeden dat daarom het schepsnoep keigoedkoop is.

De Soete Inval was 38 jaar lang het vaste adres voor zoetekauwen in Tilburg. Wat was het genieten van de collectie oud-Hollands snoep en de nieuwste trends in candyland. Maar, zoals te lezen valt op de Facebookpagina van het bedrijf, slaan ze toch echt een ander pad in. Nieuwsgierig als we zijn, hebben we gelijk met de eigenaren gebeld. Helaas pindakaas, ze wilden niet uit de doeken doen wat ‘het nieuwe pad’ inhoudt. We moeten dus nog even geduld hebben…

Knaller van een actie

Het afscheid gebeurt natuurlijk niet zonder een knaller van een actie. Vanaf volgende week maandag is al het schepsnoep maar €0,75 voor 100 gram. Wat de nieuwe uitdaging gaat worden houden de eigenaars nog even geheim. Ook is er nog geen vaste sluitingsdatum vastgesteld.


Meer over De Soete Inval ontdekken?

De Soete Inval Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Nieuwlandstraat 58a, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.