Zet in je agenda: OG3NE treedt op in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 4 januari 2019

Dit vinden we leuk! Lisa, Amy en Shelley van OG3NE komen naar Tilburg en dat doen ze natuurlijk niet zomaar. Met hun nieuwe theatertournee Sweet Harmony Tour staan ze in de schouwburg van Theaters Tilburg.

De drie dames met gouden keeltjes komen pas op 8 november naar de stad, maar het is slim om nu al tickets te kopen. Hun vorige tournee, Three Times a Lady, kende namelijk honderd uitverkochte shows. En ook nu gaat het hard. Wie vooraan wil zitten, zal een van de laatste tickets moeten bemachtigen. Nou, waar wacht je nog op?

Harmonieën

De zusjes staan bekend om hun geweldige harmonieën. Reken maar dat ze ons daar flink op gaan trakteren tijdens het concert. Bovendien doen ze dit niet alleen. Ze staan samen met een live-band op de bühne. We durven te wedden dat hun single Clouds Across the Sun nog beter klinkt in het echt. Aangezien de show pas in november komt, zingen ze misschien ook wel hun mooie kerstlied Alles Is Nog Hier.

Meest succesvolle winnaar

OG3NE is misschien wel een van de succesvolste winnaar van The Voice of Holland. De meidengroep won het vijfde seizoen in 2014 en boekte daarna nog veel meer successen. Zo deden ze in 2016 mee aan het programma Beste Zangers. Wat was dat mooi, zeg! Vooral hun vertolking van Clown (jeweetwel, die van Emili Sandé)  viel erg in de smaak bij veel Nederland. Ze kregen er zelfs een gouden plaat voor.

Hard juichen

Tijdens het Eurovisie Songfestival in 2017 konden we hard juichen voor OG3NE. Ze vertegenwoordigden Nederland met Lights en Shadows, een emotioneel nummer over hun zieke moeder. Leuk om te weten: de meiden stonden al eerder op het Eurovisie Songfestival – het Junior Songfestival. Ook gaven ze een schitterend optreden weg op het Televizier-Ring Gala. Dat was stiekem ook een beetje ‘schitterend’ door hun kleding: de styling was gedaan door Roy Donders.

Lees ook:

OG3NE

Sweet Harmony Tour – OG3NE

Theaters Tilburg

08 nov 2019 vanaf 20:15 t/m 23:59
OG3NE

OG3NE schitterde op het Televizier-Ring Gala in kleding van deze Tilburgse winkel

Was je ook gekluisterd aan de buis tijdens het Televizier-Ring Gala? Grote kans dat je de zusjes OG3...
Arjen Lubach

Deze BN’ers komen in 2019 naar Tilburg

Yes, 2019 wordt weer een heel fijn jaar om bekende Nederlanders in Tilburg te spotten. In het nieuwe...

adv.