Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tino Martin komt naar Tilburg en neemt deze BN’ers mee

Aangeboden door Q2Events 5 maart 2020

Liefhebbers van een leuk feestje opgelet! Op 21 maart is het tijd voor Hollandse Toppers in de Koepelhal en dat is een garantie voor een mooie avond met een aantal topartiesten. Artiesten als Tino Martin, John West en Django Wagner doen Tilburg aan voor een topfuif.

Het is de vierde keer dat Hollandse Toppers in de Koepelhal in de Spoorzone wordt gehouden en jaar na jaar is het zowel de programmering als de show spectaculairder dan de editie ervoor…

Hollandse Toppers

De afgelopen drie jaar was het evenement stijf uitverkocht en dat is niet zonder reden. Naast Tino Martin, John West en Django Wagner geven namelijk ook Jeffrey Heesen, Arjon Oostrom, Samantha Steenwijk, Raymon Hermans, Jordy van den Boer én Frank Smeekens acte de présence in Tilburg.

Tekst loopt door onder de foto.

Hollandse Toppers
Klaar voor een feestje? Foto: Corné Hannink.

Tino Martin

Maar de grote blikvanger dit jaar is natuurlijk Tino Martin. “We zijn er trots op dat Tino Martin er onlangs zijn drukke agenda weer bij is”, laat Niels van Hollandse Toppers weten. Al jarenlang is Tino een van de hotste Nederlandstalige zangers en met hits als Zij weet het en Alles was hij plots bij het grote publiek ook bekend.

Tickets

De ticketverkoop gaat als een malle: 80% van de kaarten is al uitverkocht. Gezien het feit dat de laatste drie edities stijf uitverkocht waren, moet je er dus snel bij zijn! Kaartjes kosten €21,- per stuk en zijn te bestellen op www.hollandsetoppers.nl. Daarna kun je aan de slag met de voorbereidingen. Songteksten leren en het keeltje smeren; meezingen maar!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Q2Events. Meer over Q2Events ontdekken?

Q2Events

entertainment

Bekijk meer:entertainment

adv.