Hot! Deze Tilburger (29) is de nieuwe vlam van Sylvie Meis

Door Thijs Dingemans 25 november 2018

Love is in the air! Sylvie Meis (die van voetballer Rafael van der Vaart) is weer eens verliefd. Ze is gespot met een nieuwe scharrel en hij komt uit… Tilburg! Het gaat om de 29-jarige Bart Willemsen. 

Dit geweldig nieuws hebben we te danken aan weekblad Story. Fotograaf Edwin Smulders betrapte de Tilburger bij het appartement van Sylvie in Hamburg. Bart zou daar een heel weekend hebben doorgebracht. Edwin lag uren voor de deur om een fotootje te schieten, maar zag de twee eigenlijk weinig buiten. Pas op maandag kreeg-ie Sylvie én Bart op de foto, toen de Tilburger er weer vandoor ging.

Filmproducent

Leuk nieuws, toch? Nou vragen we ons wel af: hóe komt Sylvie – geboren in Breda – uit bij een Tilburger? Story weet ons te vertellen dat de twee elkaar hebben leren kennen in Duitsland tijdens de set van de film Misfit. Bart was daar niet zomaar: hij is filmproducent, Sylvie actrice. Op de set sloeg de vonk dus over en zodoende hebben de twee tortelduifjes elkaar gevonden.

Brat Williams

Goed, de 40-jarige Sylvie heeft dus een 11 jaar jongere Tilburgse hunk aan de haak geslagen. Het gaat om Bart Willemsen, die op Instagram overigens Brat Williams heeft. Lonkt hier een internationale carrière? Z’n eerste mooie succes heeft-ie in ieder geval al te pakken! En dit is ‘m:

Lees ook:

Guus Meeuwis

Te gek: Guus Meeuwis en Manon gaan samenwonen in… Tilburg!

Guus Meeuwis kocht in juni een villa aan de Bredaseweg en dat was niet voor niets. Wat blijkt: zijn ...
Rik van de Westelaken

Deze BN’er uit omgeving Tilburg doet mee aan Wie is De Mol

Stel je eens voor... je bent op vakantie en komt ineens een hele grote Wie is De Mol-hint tegen! Fel...
Julia wint Idols 2017

Deze Tilburgers zagen we ooit in een bekend tv-programma

Wie is de Mol, Temptation Island, Idols, Boer zoekt Vrouw – televisie-minnend Nederland smúlt van ee...

adv.