Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijktip: Tilburgse Aaron (23) deed mee aan First Dates

Door Noah Godefroy 16 maart 2020

Ook zo’n fan van het tv-programma First Dates? Wij wel! En als er een Tilburger meedoet zitten we al helemaal aan de buis gekluisterd. Op vrijdag de dertiende (oei) was het weer eens raak: rastilburger Aaron (23) was van de partij.

Voor hen die het programma nog niet kennen, leggen we het even kort uit. First Dates is een tv-programma waarbij vrijgezellen aan de hand van voorkeuren aan elkaar gekoppeld worden. In het inmiddels beroemde en beruchte restaurant zien ze elkaar voor het eerst en dan is het hopen dat het klikt!

Aaron First Dates

Aaron is een enthousiaste woonbegeleider die maar al te trots is dat-ie uit Tilburg komt. En wat doe je dan zodra je plaatsneemt aan de bar? Juist: je bestelt een Schrobbelèr. De liefde omschrijft hij als de uitjes op een frikandel speciaal: een delleke is net als het leven al lekker met mayo en curry, maar de uitjes maken het heerlijk. En dan komt de 24-jarige Manon binnen. Bingo?

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Aaron first dates
Aaron en Manon. Beeld: Still NPO.

Feyenoord

Aaron en Manon blijken behoorlijk wat gemeen te hebben. Zo bespreken ze de voorliefde voor Feyenoord, en ook de zorg (waarin ze allebei werkzaam zijn) passeert de revue. Of het ook echt een match made in heaven is, moet je zelf maar even checken. Aaron is trouwens niet de eerste Tilburger die meedoet aan het programma. Eerder deden onder andere studentes Sevda en Kaylee ook al mee!

Lees ook:

Terugkijken: Brillenzaak uit Tilburg te zien in Opsporing Verzocht

Een Tilburgse brillenzaak is nog steeds op zoek naar een dief die voor zo'n tweeduizend euro aan bri...

Terugkijktip: Tilburgse James Corden look-a-like te zien bij Jinek

Ken je Carpool Karaoke? In de razend populaire filmpjes heeft presentator James Corden wereldsterren...

Terugkijktip: Budget-tatoeëerder uit Tilburg te zien bij Opgelicht?!

Een Tilburgse tatoeëerder heeft het flink bont gemaakt. Hij zou lichamen verminken door tattoo's gew...

adv.