Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijktip! Roy Donders doet mee aan datingshow Lang Leve de Liefde

Door Rowie van der Vliet 25 mei 2020

Heb jij het SBS6-programma Lang Leve de Liefde al eens gezien? In deze datingshow verhuizen singles voor 24 uur samen naar een villa. In de laatste afleveringen zien we een wel héél bekende kop. Roy Donders doet mee aan Lang Leve de Liefde.

Roy Donders is 29 jaar en single. “Ik ben nu ruim 1,5 jaar vrijgezel. Ik ben bijna dertig en niet dat het heel oud, maar ik heb toch wel in mijn hoofd zitten dat ik huisje, boompje, wil”, deelt hij voor de camera. De nieuwe Gerard Joling of Gordon wil Royke echt niet worden. “Helemaal alleen, lonely in een villa in Blaricum.. zo zie ik mijn toekomst niet voor me.”

Verwijfde relnicht

Roys type? “Ik val niet op een hele verwijfde relnicht, zeg maar.” Dat is duidelijk! “Het moet niet iemand zijn die zegt: ‘komt je moeder nou alweer langs?’ Ja, wen er maar aan! Die komt iedere dag langs.”

Eerste blind date

Voor Roy Donders is het fijn om op deze manier te kunnen daten. Hij geeft aan soms niet te weten of iemand hem echt leuk vind of simpelweg omdat-ie Roy Donders is. Zijn blind date weet van niks en dus is het voor beide heren een verrassing. “Ja, dat had je niet verwacht hè”, vraagt Roy als hij de kamer binnenkomt.

Geen saaierd

Roy is gekoppeld aan Brijan, vader van een dochter van 3 jaar. Brijan woonde lang in Spanje en is net lang terug. Beide heren houden in ieder geval van wijn. “Ik zat al te hopen als het maar niet zo’n saaierd is”, floept Brijan eruit. “Dat dacht ik ook”, aldus Roy.

Lang Leve de Liefde

We kunnen twee afleveringen lang genieten van het koppel. De stellen zitten 24 uur aan elkaar vast en kunnen daarna besluiten of ze nog langer willen blijven. In aflevering 87 zien we hoe Brijan en Roy Donders elkaar ontmoeten. In aflevering 88 krijgen we het verlossende antwoord. Hebben Roy en Brijan elkaar gevonden in Lang Leve de Liefde?

Lees ook:

Roy Donders Robbert Rodenburg

Kijktip! Roy Donders vertelt openhartig over faillissement en betrapt worden door beste vriendin

YouTuber en acteur Robbert Rodenburg interviewt Bekende Nederlanders voor zijn programma Open Kaart....
Roy Donders

Binnenkijken bij Roy Donders: ‘Ik kan met heel Broekhoven op de bank liggen’

Natuurlijk heeft dé stylist van het Zuiden een compleet gestyled huis. Roy Donders (28) woont nog al...
Roy Donders

Binnenkijken bij Roy Donders: ‘Ik heb een soort megavilla in een rijtjeshuis’

Van verzamelingen tot plekjes die hij nog niet vaak aan iemand heeft laten zien. Roy Donders neemt d...

adv.