Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijktip: Tilburgse James Corden look-a-like te zien bij Jinek

Door Rowie van der Vliet 19 februari 2020

Ken je Carpool Karaoke? In de razend populaire filmpjes heeft presentator James Corden wereldsterren in de auto zitten die met hem een potje meezingen met de muziek. Dat kan ik ook, moet de Tilburgse Thomas van Groningen van Lanterfantje gedacht hebben. Met succes, want de eerste editie van Carpool Carnaoke wist zelfs Jinek te halen.

Het moet gezegd worden: Thomas lijkt zelfs op James Corden. Dat vinden ook zijn vrienden. Net als de Britse presentator steekt hij zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. En dus blèren zijn gast Lamme Frans en hij keihard mee. Loop de hele dag te zingen en te zuipen. Natuurlijk kan het niet zonder confetti.

Lanterfantje

Thomas van Groningen woont in Tilburg, maar reist vaak af naar Hilversum voor zijn werk bij BNR Nieuwsradio. Tijdens carnaval kun je hem tegenkomen in Kruikenstad als onderdeel van DJ-duo Lanterfantje, dat hij samen met de eveneens Tilburgse Kasper Sommer vormt. Het item is te zien vanaf 56.38.

Nog meer liefde voor Kruikenstad

Tijdens de uitzending van Jinek is er nog meer liefde voor Kruikenstad. Kamerleden Attje Kuiken en Madeleine van Toorenburg zijn helemaal fan van een Tilburgs carnavalsfeest in Tilburg. “Het Kruikenconcert in Tilburg. Dat doen we echt al een aantal jaar. Het is superleuk. Een combinatie van pop, klassiek, meezingers…” Ze vieren gezellig samen carnaval in onze stad. Leuk om te horen! De dames vertellen vanaf 37.49 over het Kruikenconcert.

De uitzending zie je hier terug.

Lees ook:

Tonneke van Tonneke’s Rijdende Winkel: ‘Ik moest een televisie hebben, want ik kwam op televisie’

We durven te stellen dat 2019 het jaar van Tonny Steenis is. Chantal Janzen kwam voor haar programma...
Frank Visser Tilburg

Bekende kop! Mr. Frank Visser was in Tilburg voor tv-opnames

Hé, wie zien we daar? Mr. Frank Visser was te vinden in Tilburg! De 'rijdende rechter' deed onze sta...

Charlotte is elke week te zien op tv: ‘Ik loop anders door de supermarkt dan eerst’

Foodie Charlotte Hamilton (21) is elke donderdagavond te zien op NPO bij het programma 'Gefileerd'. ...

adv.