Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijktip: Budget-tatoeëerder uit Tilburg te zien bij Opgelicht?!

Door Rowie van der Vliet 31 januari 2020

Een Tilburgse tatoeëerder heeft het flink bont gemaakt. Hij zou lichamen verminken door tattoo’s gewoon niet af te maken. Reden genoeg voor het programma Opgelicht?! om aandacht aan hem te besteden. Hier kijk je de uitzending terug.

Het klonk zo mooi: 48 uur lang tattoo’s laten zetten voor maar 350 euro. Corné van de Luijtgaarden bedacht het als openingsactie voor zijn studio Budget Tattoo. In heel Nederland wordt er nu over de Tilburgse studio gepraat, maar eigenlijk vooral negatief. Van 48 uur in een stoel zitten, kwam er namelijk niet veel terecht bij mensen die betaalden.

Afspraak afzeggen

Mariska en Cynthia uit Tilburg waren razendenthousiast over het tattootegoed, zo laat Opgelicht?! ons zien. Ze nemen familieleden mee. Als de dames eenmaal plaatsnemen, gaat het mis. Corné stopt na een halfuurtje al met de tattoo van Mariska. Voor Jeanet was het zelfs moeilijk om tot een afspraak te komen. “De eerste afspraak werd de hele tijd afgezegd. Na zes weken begon-ie een keer te tattoeëeren. Dat was de helft.” Een tweede sessie plannen bleek helemaal moeilijk. De Tilburger liet klanten vaak weten dat er iemand in de familie ziek was of dat het te warm was om tattoo’s te zetten. “Bij bijna al zijn klanten levert Corné half werk”, geeft Opgelicht?! aan.

Gedupeerd

Bij sommige Tilburgse klanten zijn de tatoeages wel afgemaakt. Toch voelen deze mensen zich nog steeds gedupeerd. Sylvia geeft aan: “De tatoeage van mijn man is zo lelijk dat hij nergens iemand een hand kan geven.” De Tilburgse Nanet heeft geluk: zij wordt terugbetaald. De rest van de gedupeerden niet. Ook klanten van boksschool Joey Smits zijn benadeeld door de Tilburger. Hij zou reclame maken voor sponsoren en gaf aan kaarten voor de bokswedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven te hebben. Die had-ie niet.

‘Zo’n bende was het’

Corné reageert zelf ook in Opgelicht?!. “Wat ik gedaan heb kan absoluut niet. Daar ben ik het honderdduizend procent mee eens. Het is alleen maar ergens proberen om het weg te halen om het ergens anders weer op te lossen. Zo’n bende was het. Ik probeer het op te lossen.” Corné legt uit hoe hij het wil oplossen:

Lees ook:

undercover in nederland

Terugkijktip: Alberto Stegeman bij Tilburgse schietvereniging sv Trefzeker [video]

Alberto Stegeman was in Tilburg en dat zorgde weer voor een hoop ophef. De presentator van Undercove...
Ichelle pinguïn bijzonder interieur

Terugkijktip: de Tilburgse Ichelle vertelt over haar megagrote verzameling op televisie

Heb je een lievelingsdier? Dan ben je niet de enige in Tilburg. Maar Ichelle gaat een stapje verder ...
Met een Zachte G indebuurt Tilburg

Terugkijktip! Indebuurt Tilburg was op televisie en je ziet het hier

Zo hé, die kunnen we weer van onze bucketlist afstrepen! Redacteuren Thijs en Rowie schoven aan op d...

adv.