Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het hoge woord is eruit: Roy Donders doet mee aan Expeditie Robinson

Door Rowie van der Vliet 27 mei 2019

Hoe leuk?! Roy Donders doet mee aan Expeditie Robinson, zo maakte 6 Inside bekend. De Tilburger is de eerste deelnemer die bekend is. 

Roy Donders heeft nog eventjes om zich voor te bereiden, zijn mam veel kussen te geven en zijn tas in te pakken. De opnames van Expeditie Robinson vinden begin juni plaats. Zou het Roy lukken zijn krullen mooi in model te laten? Of zien we juist meer van het fanatieke vechtersbaasje dat-ie in zich heeft?

Lifehack

Roy werd bekend van zijn realitysoap Stylist van het Zuiden. Vooral zijn ‘lifehack’ om nare geurtjes in huis te verwijderen werd veel gedeeld. De Tilburger zet altijd een pannetje met wasverzachter op. Dat Roy heel wat survivaltips in zijn mars heeft, mag duidelijk zijn. Zou hij ook zo creatief zijn met overleven op een afgelegen eiland?

Tilburger in Expeditie Robinson

We zijn benieuwd of Roy het er net zo goed vanaf gaat brengen als Steven Brunswijk. De Tilburgse comedian deed vorig jaar mee aan Expeditie Robinson en schopte het ver. Het had niet veel gescheeld of een bekende van Roy had óók meegedaan aan het programma. In 2017 was zijn ex-vriend Marvin Ophof namelijk in de running om deel te nemen. Hij was een van de vijftig ‘onbekende’ Nederlanders die werd uitgenodigd voor het castingweekend.

Nieuwe single

Roy Donders maakte in februari al bekend weer op televisie te komen. Hij liet vallen druk aan het bellen te zijn met tv-producenten. Hij liet toen weten dat er zoveel leuke ideeën op zijn pad zijn gekomen, dat hij niet weet waar hij de tijd vandaan moet halen. Roy zit inderdaad niet stil. Hij bracht vrijdag 24 mei zijn nieuwste single Al Mijn Maten uit. Het is een duet met Wesley Klein. De clip is deels opgenomen in het skatepark van de Hall of Fame.

Lees ook:

roy donders pak

En doorrrr! Dit gaat Roy Donders doen om toch weer succesvol te zijn

En doorrrr! Roy Donders laat zijn failliete Rojami's het liefst zo snel mogelijk achter zich. De Sty...

Foto’s: de winkel van Roy Donders wordt leeggehaald en wel hierom

De winkel van Roy Donders ging eind 2018 helaas failliet. Vandaag, 24 januari, zagen we opeens dat d...

VIDEO: Nikkie Plessen was in Tilburg en zo ging het eraan toe

Woehoe! Nikkie Plessen bracht een bezoekje aan Tilburg. De BN'er deed een tour door al haar winkels ...

adv.