Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip! Roy Donders vertelt openhartig over faillissement en betrapt worden door beste vriendin

Door Rowie van der Vliet 6 mei 2020

YouTuber en acteur Robbert Rodenburg interviewt Bekende Nederlanders voor zijn programma Open Kaart. Dit keer schuift een bekend gezicht aan. Het is aan Roy Donders de beurt om goudeerlijk te antwoorden op de vragen. 

“Nou, dit is echt heel gênant. Mijn beste vriendin had een vriendje en zij heeft ons betrapt. Zo is zij erachter gekomen”, zegt Roy lachend als er gevraagd wordt naar zijn coming-out. Zijn bestie vergaf het hem meteen en vandaag de dag zijn ze nog steeds goed bevriend.

Verwarrende periode

Roy geeft in het interview aan dat zijn coming-out niet echt een issue was. Zijn familie ging er hartstikke goed mee om. Al was het daarvoor best een verwarrende periode voor hemzelf. “Ik had ‘seks’ met heteromannen. Daarvoor heb ik echt lang getwijfeld. Wat ben ik nou eigenlijk? Is het niet normaal dat een man seks heeft met een man? Doet niet iedereen dat weleens?”

Moeite met openstellen

Roy Donders is een makkelijke prater, maar toch heeft-ie best wat moeite om zich zo open op te stellen in het interview met Robbert Rodenburg. Hij is het niet gewend zo open over gevoelens en seks te praten. “Zo ben ik van thuis uit niet opgevoed. Ik merk aan mezelf dat ik er soms omheen praat.” Zijn vriendinnen weten alles van hem, maar even bellen met Rian of zijn ma om te zeggen dat het niet goed gaat, zal Roy niet zo snel doen. Hoewel hij enorm veel van ze houdt, wil hij graag zelf zorgen voor zijn familie. “Ze moeten altijd zien en voelen dat het goed gaat en zich niet druk maken om mij. Ik trek graag de kar. Al vanaf jongs af aan.”

Fallissement van Rojami’s

Robbert weet niet alleen pikante details over het liefdesleven uit Roy te trekken. Het faillissement van Rojami’s komt ook aan bod. “Dat is heel heftig. Ik heb mijn bedrijf opgebouwd vanuit niks. We begonnen bij mijn moeder in de schuur en het eindigde bij een groot pand in het centrum. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er veel sterker uit ben gekomen. Maar het feit dat je kindje weg is, doet nog steeds pijn.”

Lees ook:

Roy Donders

Binnenkijken bij Roy Donders: ‘Ik kan met heel Broekhoven op de bank liggen’

Natuurlijk heeft dé stylist van het Zuiden een compleet gestyled huis. Roy Donders (28) woont nog al...

Foto’s: de winkel van Roy Donders wordt leeggehaald en wel hierom

De winkel van Roy Donders ging eind 2018 helaas failliet. Vandaag, 24 januari, zagen we opeens dat d...

adv.