Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Martijn kreeg dinsdag bezoek van Maik de Boer: ‘Echt een toffe vent!’

Door Thijs Dingemans 17 januari 2018

Hé! Maik de Boer was dinsdag in de Tilburg. De stylist maakte opnames voor het nieuwe SBS6-programma ‘Marktplaats’. Daarvoor ging hij met zijn cameraploeg op bezoek bij Martijn Hessels.

Misschien kun je je het nog herinneren: een tijd terug spraken we met Martijn. De hobbyfotograaf is dag en nacht bezig met z’n hobby en wil heel graag foto’s maken in de VS. Dat kost alleen een hoop geld en daarom verkoopt hij nu alles wat-ie niet meer nodig heeft, zoals dvd’s.

Marktplaats

In het nieuwe SBS6-programma gaat Maik de Boer samen met Jeroen van der Boom en Leonie ter Braak op zoek naar de bijzondere verhalen die achter Marktplaats-advertenties schuilen. “In Hilversum hebben ze mijn verhaal op indebuurt gelezen en zo zijn ze bij me terechtgekomen”, begint Martijn te vertellen.

Slopend

We bellen hem deze woensdagochtend al vroeg en met succes: een uitgeslapen, vrolijke Martijn doet enthousiast zijn verhaal. “Het was wel slopend en inspannend, hoor. Ze hebben me twee uur non-stop gefilmd. Echt alles werd op beeld vastgelegd.” Het mooiste moment van de opnamedag? De foto’s die Martijn van Maik mocht maken. “Ik heb buiten foto’s van hem gemaakt. Hij was super enthousiast. En weet je? Hij heeft zelfs een foto gekocht! Hoe bijzonder is dat.”

Toffe vent!

Martijn biecht op dat-ie normaal niet zo van de publiciteit is, maar dit was toch wel een heel bijzondere ervaring. “Het is eigenlijk beter geweest dan ik vooraf had kunnen denken. En Maik de Boer is echt een toffe vent. Hij is betrokken, rustig en maakt een grapje. Maar het ging echt om mij; Maik zat er alleen maar naast.”

‘Marktplaats’ is vanaf 5 februari dagelijks te zien op SBS6. Wanneer de opnames van Martijn worden uitgezonden, is nog niet bekend. 

martijn hessels

Martijn schiet meer dan 400 kermisfoto’s voor wie er niet bij kan zijn

Kun je deze week helaas niet bij de kermis zijn? Niet getreurd. Martijn Hessels zorgt er met zijn pr...

adv.