Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip: deze Tilburgers maken kans op een plekje in de liveshows van The Voice of Holland

Door Rowie van der Vliet 31 januari 2020

Spannend! Het is alweer tijd voor de knock-outs van The Voice of Holland. Waar vorige week de talenten van Waylon en Lil Kleine tegen elkaar streden zijn nu de muzikale acts onder leiding van Ali B en Anouk aan de beurt. Deze Tilburgers maken kans op een plek in de liveshows van The Voice of Holland.

Pak die popcorn er maar bij. We verwachten dat het weer een pittige uitzending gaat worden. Zoals we weten steekt Anouk haar mening niet onder stoelen of banken. Als iemand daarover mee kan praten, is het de Tilburgse band Brugklasbeatz wel. Tijdens de battles kregen ze de wind van voren van Anouk. Dat was even slikken. Milou Seerden zegt daarover het volgende: “Het is wel lastig, omdat je zo hard werkt ervoor. Je krijgt het nummer en de kandidaat tegen wie je moet battlen en daar moet je het mee doen. We hebben er echt iets supertofs van gemaakt, vind ik zelf.”

Knock-outs The Voice of Holland

We gaan vrijdag vanaf 20.30 uur zien of Brugklasbeatz de knock-outs overleeft. De opnames zijn al geweest, maar Brugklasbeatz mag nog niet laten weten of ze door zijn of niet. Stel dat het avontuur er voor de zevenkoppige band toch mee ophoudt dan is één ding zeker. Niemand pakt hen deze ervaring meer af. Milou: “We zijn nog hechter geworden en veel meer naar elkaar toe gegroeid.” Sophie: “We zijn letterlijk een groep vrienden die lol hebben. We kunnen stress delen, het plezier delen en muziek delen. Top om dit samen te doen!”

Nog meer Tilburgers

Brugklasbeatz is niet de enige Tilburgse act die strijdt om een plek. Ook Celine van Veldhoven zet alles op alles om een plek in de liveshows te bemachtigen. Ze studeert aan de Rockacademie. Zorah Lagerwerf is ook een Tilburgse en doet de zangopleiding aan het ROC. Beide dames zitten in Team Anouk.

Deze kandidaten maken kans op een plek in de liveshows

Brugklasbeatz liet vier stoelen draaien tijdens de auditie. In de battle waren de coaches helaas iets minder enthousiast. Maar… het kan dus nog alle kanten op! Brugklasbeatz,  Celine en Zorah nemen het op tegen Corleone, Daphne van Ditshuizen, Sophie Mol, Fatima Zohra, Ayoub Maach, Ravenna-Jade Caupain, Meike Ubbink, Dasilvian Bruce, C.J, Noa Jansen, Sanne Huisman, Fleur Raateland, Ziggy Krassenberg en Sophia Kruithof.

Lees ook:

Terugkijken! Tilburger Ruud Hermans wint The Voice Senior

We waren al zo trots als een pauw dat Tilburgers Ruud Hermans en Frans Biezen meededen aan The Voice...

Brugklasbeatz doet mee aan The Voice of Holland: ‘We dachten: wow, wat gebeurt hier?’

Bij The Voice of Holland zijn door de jaren heen al heel wat kandidaten voorbijgekomen. Ook de coach...
Roy Donders

Binnenkijken bij Roy Donders: ‘Ik heb een soort megavilla in een rijtjeshuis’

Van verzamelingen tot plekjes die hij nog niet vaak aan iemand heeft laten zien. Roy Donders neemt d...

adv.