Jaaaa, K-otic maakt een comeback en doet dat in… Tilburg!

Door Rowie van der Vliet 16 januari 2019

Weet je het nog? Luidkeels meezingen met Damn I Think I Love You of kwijlen bij de Hitkrant-poster van hunks Bart, Stefan en Martijn? Zo hé, dat waren nog eens tijden. Iets meer dan vijftien jaar later is de band weer terug en ja hoor, ze komen naar Poppodium 013!

I think I really love youhouuuu! Ja hoor, we geven het maar gewoon eerlijk toe: dit nummertje zingen we nog steeds in de douche mee. Binnenkort mogen we het lekker meeblèren in 013 terwijl K-otic zelf op het podium staat. Nooit gedacht dat we dat nog eens zouden schrijven! Maar het is echt zo: de popband die in 2003 uit elkaar ging, is terug van weggeweest.

Fijn feestje

K-otic komt niet naar Tilburg voor een reünietour. Tijdens Zer00’s Heroes klimmen ze op het podium voor een live optreden. Dit fijne feestje in 013 laat ons schaamteloos genieten van guilty pleasures als Pharrell, Beyoncé, Gigi D’Agostino, Britney Spears, Sean Paul, Gwen Stefani, Justin Timberlake, 50 cent, Linkin Park en meer. Lekker! Op zaterdag 16 maart is het zover. Tijdens Zer00’s Heroes dans je op hits uit de jaren 2000 van 23.00 tot 4.00 uur.

K-otic

K-otic kwam bij elkaar door de reality soap Starmaker. Wat een hit was dat! De band stond in uitverkochte zalen (ook in Tilburg) en scoorde meerdere top 40-hits. De grootste was Damn I Think I Love You. Maar ook I Surrender, I Can’t Explain, I Really Don’t Think So en Falling hadden veel succes. Dat wordt lekker oefenen in de douche en op 16 maart heel 013 bij elkaar zingen. K-otic bestaat uit Rachel Kramer, Bouchra Tjon Pong Fong, Anna Speller, Sita Vermeulen, Bart Voncken, Stefan de Roon en Martijn Terporten.

Comeback 2.0

K-otic is niet de enige band uit die tijd die een comeback maakt. Ook Chipz is weer bij elkaar en trad onlangs nog op in Den Bosch. Maar K-otic was er net ietsjes eerder bij. In 2016 had de band al een ‘eenmalige’ comeback, maar nu komen ze gewoon nog een keer terug!

Omdat we hier zelf heel blij van worden (en jij waarschijnlijk ook): bij dezen alvast een clipje met één van de bekendste nummers van K-otic.

Lees ook:

K-otic

K-otic live @ Zer00’s Heroes

Poppodium 013

16 mrt 2019 vanaf 23:00 t/m 17 mrt 2019 tot 04:00
Arjen Lubach

Deze BN’ers komen in 2019 naar Tilburg

Yes, 2019 wordt weer een heel fijn jaar om bekende Nederlanders in Tilburg te spotten. In het nieuwe...
Rik van de Westelaken

Deze BN’er uit omgeving Tilburg doet mee aan Wie is De Mol

Stel je eens voor... je bent op vakantie en komt ineens een hele grote Wie is De Mol-hint tegen! Fel...
OG3NE

Zet in je agenda: OG3NE treedt op in Tilburg

Dit vinden we leuk! Lisa, Amy en Shelley van OG3NE komen naar Tilburg en dat doen ze natuurlijk niet...

Meer over Poppodium 013 ontdekken?

Poppodium 013 poppodia

Nu openHele dag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Veemarktstraat 44, Tilburg

Bekijk meer:poppodia

adv.