Jaaa! Ilse DeLange kun je dit jaar spotten in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 22 februari 2019

Haal je verrekijker van zolder en zet je cowboyboots alvast klaar. Zangeres Ilse DeLange komt namelijk naar Tilburg. Heb je haar altijd al eens live willen zien? Pak dan je kans! In 2019 geeft de succesvolle zangeres namelijk een optreden. 

Wat heeft Ilse toch heerlijke hits gemaakt. Van I’m not so tough tot haar nieuwe single Lay Your Weapons Down. Met Calm After The Storm, het nummer van The Common Linnets, scoorde ze zelfs een nummer 1-hit in 14 landen. Zo hé, er zijn niet veel Nederlandse zangeressen die haar dat eventjes nadoen.

Nieuw album

In de schouwburg van Theaters Tilburg worden we getrakteerd op een mooie mix van nieuwe muziek en de oude hits die we al jaren kunnen meezingen. Haar album New Amsterdam is tegen die tijd ook verschenen. Wist je dat Ilse deze opnam in Nashville? T Bone Burnett hielp haar een handje. Deze man maakte onderdeel uit van de band van Bob Dylan. Als producer heeft hij ook een cv waar je steil van achterover valt. Hij werkte onder andere samen met Elton John, The Counting Crows, Elvis Costello en Lisa Marie Presley (inderdaad, de dochter van Elvis).

Meezingen en dansen

Het is wel duidelijk: Ilse heeft een carrière waar velen alleen maar van kunnen dromen. In februari 2019 werd ze bekroond met de Edison Oeuvre Award, een van de belangrijkste popprijzen van het land. De hoogtepunten van haar hele discografie kun je in Theaters Tilburg live meemaken. Dat wordt lekker meezingen vanuit je comfortabele theaterstoel! Of gewoon dansen in de schouwburg. Hiyaa! Er zijn nog kaarten.

Lees ook:

Ilse DeLange

Ilse DeLange – New Amsterdam

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespect...
Nielson

Nielson komt naar Tilburg en dit is waarom

Hou de verrekijker in de aanslag! Niels Littooij, beter bekend als Nielson, komt namelijk naar Tilbu...
tino martin

Tino Martin komt naar Tilburg en hij neemt deze BN’ers mee

"Laat me leveeeeeeeen" kunnen we natuurlijk allemaal uit volle borst meezingen. Goed nieuws: dat mee...
Arjen Lubach

Deze BN’ers komen in 2019 naar Tilburg

Yes, 2019 wordt weer een heel fijn jaar om bekende Nederlanders in Tilburg te spotten. In het nieuwe...

adv.