Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaaa, dit weekend kun jij de handtekening van deze Haagse BN’er scoren!

Door Rowie van der Vliet 27 september 2018

Oh Oh Cherso? Oh Oh Tilburg! Hagenees Michael van der Plas, bekend van het veelbesproken programma, doet namelijk onze stad aan. Op zondag 30 september komt hij gezellig langs bij Café de Kok om zijn nieuwe single te presenteren.

Michael treedt niet in zijn eentje op. Samen met volkszanger Wesley de Bruijn vormt hij namelijk het zangduo Michael & Wesley. Ze komen nu naar Tilburg om hun nieuwste single te laten horen. Maar ook Hermano, Patricia Molhoek en Jeffrey Kette staan op de bühne. Dat klinkt nu al als een onvergetelijk feest!

Tranentrekker of feestnummer?

We weten nog niet of we de zakdoekjes moeten meenemen omdat het een tranentrekker wordt of dat we toch veiliger zitten als we aankomen met ballonnen en slingers. Zal het een tranentrekker worden of toch een feestnummer zoals hun eerdere single Aan Spanje heb ik mijn hart verloren? Ach, een pen en smartphone om een handtekening en selfie te scoren is altijd goed! Vanaf 16.00 uur is Café de Kok al open. Zo weet je zeker dat je een goed plekje krijgt. Het feest begint om 18.00 uur. Tof! Nog leuker: de entree is helemaal gratis.

Barbie

Michael kennen we ook als de ex van Samantha, beter bekend als Barbie. Het tweetal werd regelmatig besproken in showbizzprogramma’s.

Lees ook:

michael van der plas

Single presentatie Michael van der Plas & Wesley de Bruijn

Café de Kok

30 sep 2018 vanaf 02:00 t/m 01 okt 2018 tot 02:00
Barvrouw vd Week

Barvrouw Betina van Café de Kok: ‘Ik word de moeder van Tilburg genoemd’

De barvrouw: de vrouw die je drankjes inschenkt en je comfortabel laat voelen in het café. In deze s...
coen broers

Coen draaide al 28 keer in een uitverkocht Ahoy: ‘Dat blijft iets magisch’

Het is ongetwijfeld de droom van een heleboel Tilburgers: optreden in een uitverkocht Ahoy, Gelredom...

adv.