Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! De eerste opnames van Herrie in de Druiventros seizoen twee zijn gemaakt

Door Rowie van der Vliet 20 februari 2018

Haal maar alvast een bak popcorn in huis! Het zit er namelijk dik in dat we kunnen genieten van een tweede seizoen van Herrie in de Druiventros. Brabants Dagblad meldt dat er gesprekken lopen tussen RTL4 en het hotel uit Berkel-Enschot.

Helemaal zeker is het nog niet, maar toch wilde de televisiezender de kans niet laten lopen om tijdens carnaval een kijkje te nemen. Daarom hebben ze voor de zekerheid opnames gemaakt van de optocht in Tilburg en het carnavalsfeest in De Druiventros. Eigenlijk is dat best toevallig, want tijdens d’n opstoet kwam er ook een persiflage van Herrie in de Druiventros voorbij door CV Fred Oster. Leuk!

Carnaval
Foto: indebuurt

Eigentijdse look

Tijdens het eerste seizoen zagen we hoe Herman den Blijker en Meneer Reimers het hotel een eigentijdse look gaven. Beide heren waren in het begin niet erg te spreken over De Druiventros, zo lazen we destijds in een persbericht. De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen in Noord-Brabant overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de gerechten uit de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies vernietigend. Inmiddels gaat het lekker met het hotel, mede dankzij het succesvolle televisieprogramma. Honderdduizenden kijkers smulden van de make-over in seizoen één.

Invulling

De gesprekken die nu lopen gaan vooral over de invulling van het programma. Een metamorfose is inmiddels niet meer nodig. Maar het is toch een goed teken dat RTL4 alvast opnames heeft gemaakt? Toch? Wij gaan alvast duimen!

Herman den Blijker

Wil je zien: Herman den Blijker helpt dit hotel uit de gemeente Tilburg

Leg die afstandsbediening volgende week maar binnen handbereik. Herman den Blijker en Meneer Reimers...
Herman den Blijker

Wil je zien: Herman den Blijker helpt dit hotel uit de gemeente Tilburg

Leg die afstandsbediening volgende week maar binnen handbereik. Herman den Blijker en Meneer Reimers...

Meer over

Shownieuws

adv.