Goud! Ernst en Bobbie komen naar Tilburg en je vindt ze hier

Door Thijs Dingemans 9 oktober 2018

Zat jij vroeger ook altijd gekluisterd voor de buis te kijken naar Ernst en Bobbie? Dan hebben we nu geweldig nieuws voor je: het duo komt naar Tilburg. Op zondag 21 oktober staan de heren in Theaters Tilburg met hun show Geklungel in de jungle. Dat wordt jeugdsentiment ophalen in de schouwburg! 

De soepkippen zien we al twintig jaar op tv en dat jubileum vieren ze nu met hun show in Theaters Tilburg. En het belooft wat hoor: alle hits van de afgelopen jaren krijg je te horen en natúúrlijk ontbreken de grappen niet. Nou, wij gaan er vast voor zitten…

Over de show

Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Dat wordt een doldwaze voorstelling waarin veel te lachen valt.

Goed, we warmen vast op met misschien wel de grootste hit van het duo:

En o ja, soepkippen…

De show in Theaters Tilburg begint zondag 21 oktober om 13.30 uur. Een kaartje kost €19,-.

Ernst en Bobbie
Topper

Ernst, Bobbie & de rest – Geklungel in de jungle

Theaters Tilburg

21 okt 2018 vanaf 13:30 t/m 15:30

Theaters Tilburg entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Meer over

Doen Shownieuws

adv.