Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De kijkers van Expeditie Robinson zijn woest op acteur Roeland Fernhout

Door Thijs Dingemans 17 november 2017

Ojeeee! Roeland Fernhout heeft de woede van een hoop Expeditie Robinson-kijkers op z’n hals gehaald. De Tilburgse acteur zwoer op het graf van z’n moeder, maar kwam die belofte niet na… Aiii!

Vorige week zagen we dat Roelands bondgenoot Anouk het programma moest verlaten. Volgens de acteur kwam dat door het gedrag van verloskundige Imke, die zich ‘als een heilige maagd Maria’ zou gedragen. De gemoederen liepen zo hoog op dat er ruzie ontstond op het eiland. Imke zat ermee en luchtte haar hart bij Roeland, die het spel slim speelde.

Belofte? Nee!

De Tilburger zei dat hij de Enschedese niet meer zou besodemieteren en zwoer daarbij op het graf van z’n moeder. Maar die belofte kwam Roeland donderdagavond niet na…

Wegwezen!

Het leek erop dat Herold weg moest, maar de 45-jarige acteur stak daar een stokje voor. Samen met Soundos besloot hij om z’n stembriefje op Imke in te zetten. Zoals je wellicht weet zijn twee stembriefjes genoeg om iemand uit Expeditie Robinson te krijgen. En zo geschiedde: Imke moest weg en Roeland werd de gebeten hond. Op Twitter ging men vervolgens los op de ‘rat, judas en naar mens’:

adv.