Terugkijktip! Roy Donders bij RTL Late Night: ‘Niet iedereen krijgt geld terug’

Door Thijs Dingemans 5 december 2018

Over moedige mannen gesproken: Roy Donders schoof dinsdagavond aan bij RTL Late Night. De Tilburger vertelde daar openhartig over zijn faillissement, dat toch wel paste bij zijn ‘mislukt’ 2018. De grote vraag van Twan Huys: krijgen klanten hun geld nog nu Roys winkel dicht is? 

Ja en nee. Op het antwoord van Twan of alles wordt terugbetaald, was Roy duidelijk: “Het stokje is overgedragen aan de curator. Hij bepaalt wie wat nog krijgt en hoe het verdeeld wordt. En ja, zoals altijd zijn er mensen die hun deel niet krijgen, en een deel dat hun geld wel krijgt.”

Verhuizing pakte niet goed uit

Roy draaide er aan tafel niet omheen. Want, zo zei hij zelf, vanaf dag één heeft de Tilburger altijd open en eerlijk gehandeld. “Daarom zit ik hier ook. Om met opgeheven hoofd én eerlijk te vertellen.” Waar het misging? “Toch wel de verhuizing naar het centrum. Ik heb die keuze gemaakt en dat pakte niet goed uit. Dan moet je ook op de blaren zitten. De winkel was m’n kindje. Ik had een pand van zeshonderd vierkante meter met alles erop en eraan. Ik ben trots dat ik mijn droom altijd heb gevolgd. En ja, ik ben 27 jaar, heb nog een heel leven voor me”, zei Roy moedig aan tafel.

Even terugkijken

De Tilburger blikte verder nog terug op 2018, dat toch wel heel erg lastig was. Zo overleden zijn opa en oma kort na elkaar, ging de relatie met vriend Marvin uit en aan het einde is dus ook z’n winkel failliet. Toch wel triest.

Het gesprek tussen Roy en Twan kijk je hier terug.

Meer over het faillissement van Rojami’s lees je hier: 

roy donders

Des sunt! Winkel van Roy Donders is dicht (en gaat niet meer open)

Wilde je nog even een glitter & glamour kerstoutfit scoren bij Rojami's van Rian en Roy Donders? Dat...

Lees ook:

Kroonluchter

Fabulous! Deze nieuwe zaak glittert nog meer dan de winkel van Roy Donders

Wie binnenstapt bij het nieuwe ChiQwonen in Tilburg, waant zich even in het huis van de sterren. Eig...
Guus Meeuwis

Guus Meeuwis en Roy Donders hebben nu hun eigen emoji!

Echt waar: op GIPHY en het Tenor toetsenbord op Whatsapp (voor iOS) vinden we nu emoji's met een Bra...

adv.