Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de mooiste Tilburgse meisjes volgens FHM

Door Noah Godefroy 10 mei 2020

Het is weer tijd voor de bekendmaking van de FHM500: een lijst met de vijfhonderd mooiste meiden van Nederland, volgens tijdschrift FHM. Wij hebben de dames die uit Tilburg komen op een rijtje gezet. Zijn we iemand vergeten? Tip ons hier, dan voegen we haar toe!

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Inge Wildenberg

Dit bericht bekijken op Instagram

 

27!🍾🥂🧁

Een bericht gedeeld door Inge Wildenberg (@ingewildenberg) op

Leeftijd: 27 jaar

Dit zegt FHM: Komt uit Tilly en drinkt graag wijn. Leuk meisje dat recent in de schijnwerpers kwam. Verdient centjes als PR-dame bij Fatboy. Houdt verder meer van pizza dan van sporten, maar speelt desalniettemin al jarenlang een hockeywedstrijdje op de zondagmiddag.

Donna Ubags

Dit bericht bekijken op Instagram

 

hanging around in the studio with @lauraknipsael 🍋 #blackandwhite #work

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags) op

Leeftijd: 20 jaar

Dit zegt FHM: Sinds haar 14e staat ze al voor de camera als model, maar het allerliefst staat ze erachter. Ze studeert aan de fotovakschool in Rotterdam en haar plaatjes zijn prachtig. Vooral de selfies.

Stephanie Blommensteijn

Leeftijd: 26 jaar

Dit zegt FHM: Zat bij de laatste 10 van het RTL5 programma Curvy Supermodel. Heeft voor de zekerheid nog wel een studie afgemaakt, mocht ze in de modellenwereld niet slagen. Nou Steef, maak je daar maar geen zorgen over. Jij komt er wel.

Roos van der Aa

Dit zegt FHM: Het Tilburgse ex-vriendinnetje van de snelste man van Nederland, Max Verstappen. Doet verder bloggen voor Style My Day.

Marlou van Noesel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lekker gevlekt 🦋

Een bericht gedeeld door 𝐌𝐚𝐫𝐥𝐨𝐮 𝐯𝐚𝐧 𝐍𝐨𝐞𝐬𝐞𝐥 (@marlouvn) op

Leeftijd: 21 jaar

Dit zegt FHM: Studeert Marketing & Communicatie en komt oorspronkelijk uit Tilburg. Om fit te blijven tennist ze veel waar ze dan ook een zakcentje mee bijverdiend. Dat geld geeft ze weer uit aan winkelen en die aankopen deelt ze dan weer via Instagram. De cirkel is rond en ondertussen genieten wij mee van haar mooie verschijning. Marlou staat niet meer in de top 500, maar is nog wel te bewonderen op de website.

Dioni Tabbers

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Honey B swimwear with @honeybirdette @sandrinegarcia_mua_hair @gemmalouise_may @floriansemanaz @eloisemonaghan @_melfloyd @_asha.c

Een bericht gedeeld door Dioni Tabbers (@dionitabbers) op

Leeftijd: 29 jaar

Dit zegt FHM: Als fotomodel kom je nog eens ergens. Haar loopbaan bracht deze jonge vlam van Tilburg de halve wereld over en sierde menig cover.

Yvonne Coldeweijer

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

mea culpa

Een bericht gedeeld door Life of Yvonne (@lifeofyvonne) op

Leeftijd: 33 jaar

Dit zegt FHM: Vergaarde veel roem als zangeres Keet!, maar het waren natuurlijk de vaders die hun dochtertjes meesleurden naar een concert van deze blonde schone. Staat niet meer in de top 500, maar nog steeds te bewonderen op de website.

Nynke Slegers

View this post on Instagram

#SHOT ⚡️ by @im_chadmeyer

A post shared by Nynke Slegers (@nynkeslegers) on

Leeftijd: 21 jaar

Dit zegt FHM: Nynke is cum-laude geslaagd op het vwo en richtte zich daarna op haar carrière als model. Ze straalt helemaal als ze op de catwalk mag lopen.

Jackie Groenen

Leeftijd: 25

Dit zegt FHM: Het zijn de grote vragen des levens. De oneindigheid van het universum, het ontstaan van de mens en waarom Jackie in hemelsnaam nog single is. Stuur haar vooral een origineel berichtje op Instagram want soms reageert ze dan.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.