Deze BN’er uit omgeving Tilburg doet mee aan Wie is De Mol

Door Rowie van der Vliet 8 november 2018

Stel je eens voor… je bent op vakantie en komt ineens een hele grote Wie is De Mol-hint tegen! Felix, groot fan van het programma, plaatste een muurschildering van de kandidaten op Instagram. Hé, wie zien we daar? Juist ja, die man in het groene shirt moet Robèrt van Beckhoven wel zijn.

Nederland leerde Robèrt van Beckhoven uit Oisterwijk kennen van Heel Holland Bakt. Mensen uit de omgeving van Tilburg kennen hem ook van zijn bakkerij Bij Robèrt. Zijn baksels zijn zó lekker dat hij een van de weinigen in het land is die zich Meester Patissier én Meester Boulanger mag noemen.

Groen t-shirt

Uit de muurschildering kunnen we ook de andere kandidaten opmaken. Dit zijn: dj Stefan Stasse, rapper Lil’ Kleine, nieuwslezeres Merel Westrik, presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, actrice Sarah Cronis en make-up artiest Nikkie de Jager. Een woordvoerder van Avrotros wil de namen nog niet officieel bevestigen, zo meldt Parool. In ons hoofd komt nog een vraag op, waar we pas over een paar maanden antwoord op krijgen: is Robèrt de mol omdat hij staat afgebeeld met een groen t-shirt?

Voor de buis hangen

Wie is de Mol is vanaf 5 januari te zien op NPO1 om 20.30 uur. De presentatie is dit jaar in handen van Rik van de Westelaken. Hij zal met de kandidaten afreizen naar Colombia.

Lees ook:

expeditie robinson

It’s showtime! Deze bekende Tilburger doet mee aan Expeditie Robinson

Ga er maar goed voor zitten, mensen... Because it's showtime! Steven Brunswijk (Brabo) doet dit jaar...
expeditie robinson

En da’s twee! Ook deze (bijna) Tilburgse doet mee aan Expeditie Robinson

Nou, mensen: het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson kan écht niet meer stuk! Er doen dit jaar maa...
Marc-Marie Huijbregts

Bekende kop: deze 11 BN’ers komen uit Tilburg

Denk jij bij de term BN’er direct aan de randstad? Think again! Ook Tilburg heeft heel wat beroemdhe...

adv.