Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x BN’ers die in Tilburg geboren zijn

Door Rowie van der Vliet 18 september 2019

Wat komt er toch veel moois uit onze stad. Deze bekende Nederlanders zijn daar het levendebewijs van. We maakten een overzicht van BN’ers die in Tilburg geboren zijn.

Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts
Foto: ANP

Natúúrlijk kennen we Marc-Marie allemaal. Hij is cabaretier, acteur en presentatorMarc-Marie heeft een hele lijst aan televisieprogramma’s (en films) waarin hij te zien was. Hij verzorgde zelfs de Oudejaarsconference van 2018 en deed dit in Theaters Tilburg. Dat doen niet veel BN’ers uit Tilburg hem na.

lief dagboek

Kijktip: oudejaarsconference 2018 van Marc-Marie Huijbregts

Wat zijn we trots in Tilburg! Onze eigen Marc-Marie Huijbregts verzorgt namelijk de oudejaarsconfere...

Roeland Fernhout

Roeland Fernhout
Foto: ANP

Dit wist je misschien niet: Roeland Fernhout is een van de BN’ers die geboren is in Tilburg. Als iemand veel op de Nederlandse tv is geweest, is het Roeland wel. De Tilburger werd in 1995 bekend bij het publiek door zijn rol in de speelfilm Zusje en daarna had hij meer dan dertig (!) rollen in Nederlandse films en series. Ook presenteerde Roeland RTL Travel en deed hij mee aan Expeditie Robinson.

roeland fernhout

De kijkers van Expeditie Robinson zijn woest op acteur Roeland Fernhout

Ojeeee! Roeland Fernhout heeft de woede van een hoop Expeditie Robinson-kijkers op z'n hals gehaald....

Roy Donders

roy donders
Roy Donders opent z’n tweede winkel in Tilburg. Foto: ANP

Roy kennen we natuurlijk allemaal. Hij is ondernemer, stylist, kapper, volkszanger en vooral bekend van het tv-programma Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Ook had Roy z’n eigen winkel Rojami’s, die helaas failliet is gegaan. Momenteel schittert de Tilburger in Expeditie Robinson.

Het hoge woord is eruit: Roy Donders doet mee aan Expeditie Robinson

Hoe leuk?! Roy Donders doet mee aan Expeditie Robinson, zo maakte 6 Inside bekend. De Tilburger is d...

Henk Krol

Henk Krol
Foto: ANP

Henk is journalist, ondernemer en politicus. Sinds 2014 is hij fractievoorzitter van 50PLUS in de Tweede Kamer. Ook was de Tilburger oprichter en hoofdredacteur van de Gay Krant.

Domien Verschuuren

Domien Verschuuren
Foto: ANP

Domien Verschuuren kennen we natuurlijk van de radio. Niet alleen van 3FM en Qmusic, maar ook van Kermis FM. Deze bekende Nederlander is elke middag van 16.00 tot 19.00 uur te horen op de zender. Nog meer van zijn fijne stem genieten? Iedere vrijdag presenteert hij de Top 40 van 14.00 tot 18.00 uur op Qmusic.

Freek Bartels

freek bartels
Foto: ANP

Freek is zanger, musicalacteur en presentator. Hij won in 2008 het televisieprogramma Op zoek naar Joseph en kreeg daarna de hoofdrol in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Ook was hij in 2010 te zien in de musical Petticoat. Freek woont in Amsterdam, maar is zeker nog in zijn geboortestad Tilburg te spotten. Zo is hij groot fan van Slagerij LeJeune. “Tilburg voelt nog steeds als thuiskomen”, vertelt hij ons in een interview.

freek bartels

We kletsen met Freek Bartels: ‘Tilburgers zijn wel beleefd en vriendelijk’

Freek Bartels heeft een carrière waar velen alleen maar van kunnen dromen. Momenteel schittert hij s...

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer
Foto: ANP

Yvonne is presentatrice, zangeres, actrice en vlogger. Als vertolkster van Keet! was ze van 2010-2013 het gezicht van de Nederlandse kinderzender Telekids. In 2012 had Yvonne de hoofdrol in de musical Wicked en in 2014 zat ze in de jury van het Junior Songfestival. Ook presenteerde de Tilburgse in dat jaar Campinglife (RTL4). Yvonne deed ook mee aan Wie is de Mol?. Na de tweede aflevering was ze helaas al uitgespeeld.

Pepijn Crone

Pepijn Crone
Foto: ANP

Pepijn is journalist en presentator. Hij werkte zes jaar (2006-2012) als presentator en verslaggever van het Jeugdjournaal. Sinds 2012 werkt Pepijn voor RTL Nieuws; eerst als verslaggever en sinds 2016 presenteert hij het nieuws van 19.30 uur.

Jackie Groenen

Jackie Groenen
Foto: ANP

Ze is pas 24 jaar en stond al in de finale van het WK voetbal. Op haar 22ste werd Jackie Europees Kampioen. Het was niet haar eerste grote prijs. Als judoka werd de Tilburgse ook al vier keer Nederlands Kampioen (2007 t/m 2010). Daarna ging ze toch maar voetballen. Jackie voetbalt momenteel bij Manchester United.

Lees ook:

BN'ers tilburg

Deze BN’ers wonen in Tilburg

Wist je dat lang niet alle BN’ers in de Randstad of Het Gooi wonen? Ook al zijn veel Tilburgers die ...
Leo Alkemade

Zou je wel denken: deze BN’ers komen net niet uit Tilburg

Je wist vast wel dat deze BN'ers uit Tilburg komen. Bij een hoop andere bekende koppen zou je dat oo...
Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.