Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Scotch & Soda is open en zo ziet het eruit

Door Rowie van der Vliet 30 november 2017

Lukte het vandaag niet om even binnen te wippen bij Scotch & Soda? Geen zorgen! We waren er als de kippen bij om Tilburgs nieuwste kledingwinkel met eigen ogen te aanschouwen.

In de stromende regen is Scotch & Soda geen verkeerde plek om even te schuilen. De selectieve collectie is opgesteld op een manier die ons doet denken aan overburen Hudson’s Bay. Gave rekken van goudkleurige buizen, zwarte stalen kasten, bijzettafels die succesvolle Instagrammers vast ook willen en mooie planten voeren de boventoon. We kunnen ons voorstellen dat we niet de enige zijn die kiekjes schieten van de fotogenieke winkel.

Panterprint jas

De sfeer zit er bij de medewerkers in ieder geval goed in. “We hebben alleen maar positieve reacties gehad”, zegt een goedlachse verkoopdame in een karakteristieke panterprint jas en felrode baret. En ja hoor: “wat mooi”, roept een klant wanneer ze de eerste stap in de winkel zet. Oohs en aahs van voorbijgangers garanderen nog geen goede verkoop, maar Scotch & Soda is ook nog maar net open. “Ik heb zelf lang in Breda gewerkt. Het is even afwachten hoe de Tilburger op ons gaat reageren en of onze stijl bij de stad past. We gaan het zien”, zegt de verkoopster.

Scotch & Soda
Foto: indebuurt

Eerste winkel Frederikstraat

Qua prijs lijkt Scotch & Soda ook veel op de overburen. Niet gek, want ook daar hangt kleding van het merk. In het nieuwe pand, de eerste winkel aan de Frederikstraat, hangt iets meer kleding dan bij Hudson’s Bay. Toch wordt ook hier gekozen voor een selectie van het aanbod. “Mensen die Scotch & Soda al langer kennen, hebben deze collectie misschien al gezien. Gelukkig hebben we ook een webshop.” Als de nieuwe collectie in de winkel ligt kunnen we pas echt bepalen of de eerste aanwinst voor de Frederikstraat een succes wordt.

Aan het prachtige pand en mooie interieur kan het in ieder geval niet liggen:

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Meer over Scotch & Soda ontdekken?

Scotch & Soda kledingwinkels

Frederikstraat, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels
[mc4wp_form id=”5083″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.