Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Save the date: opening RESHARE STORE Tilburg

Door Rowie van der Vliet 21 augustus 2017

Yes, Tilburg krijgt nog meer plekken om lekker te snuffelen tussen vintage en tweedehandskleding. Op vrijdag 25 augustus is heel de stad uitgenodigd voor de feestelijke opening van de RESHARE STORE, een winkel van het Leger des Heils.

Voor wie er vroeg bij wil zijn om als eerste te kiezen uit de leukste items: de deuren gaan om 10.00 uur open. Neem eventueel een zak mee met kleding die je toch niet meer draagt, deze kun je kwijt in de kledingbakken van het Leger des Heils voor het winkelpand. Als je besluit om een kledingstuk een nieuw thuis te geven, krijg je alleen op deze openingsdag een waardebon voor je volgende aankoop.

Inspiratie op doen

In de late middag barst het feest pas echt los. Errol van de Werdt, directeur van het TextielMuseum, is om 16.00 uur van de partij om de winkel feestelijk te openen. Daarna kun je inspiratie op doen tijdens een modeshow die om 16.15 gepland staat. Natuurlijk is er later ook tijd voor een vrijmibo en heerlijk shoppen.

Programma feestelijke opening RESHARE STORE
Foto: Facebook Reshare Store Tilburg

Meer over RESHARE STORE ontdekken?

RESHARE STORE vintage

Gesloten10:00 - 18:00

Willem II Straat 51 -53, Tilburg

Bekijk meer:vintage
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.