Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Attentie roodharigen: dit gebeurt er met Redhead Days 2020

Door Rowie van der Vliet 17 april 2020

Tijdens Redhead Days komen talloze mensen met rood haar uit heel de wereld bij elkaar. Dat zorgt voor veel gezelligheid en mooie foto’s. Hoe zit het eigenlijk met Redhead Days 2020: gaat die editie nog door?

Helaas, Red Head Days 2020 is afgelast, zo maakt de organisatie bekend via Instagram. “De reden voor het cancellen van de editie in 2020 is het coronavirus. Hoewel er licht aan het einde van de tunnel is, verwachten we dat het organiseren van een internationaal festival in augustus gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. En jullie gezondheid gaat boven alles. Ook is het moeilijk om bij elkaar te komen en dingen te regelen. Je mag niet meer dan drie mensen tegelijk ontmoeten en onze organisatie bestaat uit dertig man”, deelt Bart Rouwenhorst van Redhead Days mee.

Nieuwe datum Redhead Days

Redhead Days 2020 zou plaats vinden in de laatste week van augustus. Pak je agenda erbij, want er is een nieuwe datum geprikt. Redhead Days vindt nu plaats van vrijdag 27 augustus tot en met zondag 29 augustus 2021. “Redhead Days 2020 had ons 15-jarige jubileum moeten zijn. Ook dat schuiven we een jaar op. We hopen jullie dan te zien om het 15-jarige bestaan van de oudste en grootste verzameling van roodharigen te vieren”, aldus organisator Bart.

Lees ook:

Redhead Days 2019 was in Tilburg en dat zag er zo uit!

Roodharigen uit binnen- en buitenland kleurden de stad Tilburg tijdens Redhead Days 2019. Er werd ve...

Hoe dan?! Hier in Tilburg kun je toch nog uit eten volgens de maatregelen van het RIVM

Je zou denken dat het niet meer mogelijk is: uit eten gaan in Tilburg. Toch kan het 'gewoon'. Er is ...

Niet aan coronamaatregelen houden in Tilburg: zo hoog is de boete

Houd 1,5 meter afstand en ga niet met drie personen of meer – gezinnen en kinderen uitgezonderd – de...

Meer over

Nieuws

adv.