Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Twee dj’s van Qmusic komen dit weekend naar Tilburg

Door Thijs Dingemans 10 november 2017

We gaan nieuwsgierig het weekend in. Twee dj’s van Qmusic, Joost Swinkels en Hila Noorzai, komen namelijk naar Tilburg voor een feestje. Maar welke? We zijn benieuwd…

Joost en Hila gaan dit weekend in 54 uur maar liefst 40 (!) feestje af. Dat doen ze omdat Joost aangaf dat hij lui is en liever een feestje bezoekt dan dat-ie dat zelf organiseert. Daarom werden ze uitgedaagd door collega-dj Stephan Bouwman: bezoek veertig feestjes van luisteraars in één weekend.

Qmusic feestmarathon

En dat vonden de twee een prima idee. Daarom beginnen ze vrijdag om 18.00 uur bij het eerste feestje en zondag om 24.00 uur mogen ze éindelijk naar bed. Aan gemak onderweg zal het de twee niet ontbreken: in het nieuwste model van Kia, de Stonic, worden ze overal naartoe gebracht. Aanstaande maandag wordt in de middagshow van Stephan bekendgemaakt of de uitdaging geslaagd is.

Waar o waar?

Joost en Hila komen ook naar Tilburg. Maar naar welk feestje? Dat is een raadsel. Wij zijn daarom héél benieuwd welke Tilburger zich heeft aangemeld. Dus: heb jij je bij Stephan gemeld? Laat het ons weten!

Meer over

Nieuws

adv.