Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Plan-t is klaar en dit bedrijf opent er een nieuwe vestiging

Aangeboden door Totaal Vitaal 20 oktober 2020

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zo ver: Plan-t is opgeleverd. Het gigantische kantoorgebouw tussen het station en LocHal is klaar, en lifestyleclub Totaal Vitaal heeft er een plekje weten te bemachtigen. “Ons concept past in het snelle trendy wereldje van de Spoorzone.”

Dat vertelt Patrick, mede-eigenaar van Totaal Vitaal. Veel mensen kennen die naam waarschijnlijk van de Noordhoekring en die vestiging gaat dan ook gewoon door met waar ze mee bezig waren. “Maar onze club in Plan-t krijgt een andere look and feel.

Plan-t

“Toen we te horen kregen dat Plan-t een optie voor ons was, zijn we meteen gaan rekenen maar vooral goed gaan nadenken. In wat voor buurt zit het? Past dat bij ons? Wat gaat er allemaal nog meer komen? We waren er al snel achter dat onze gedachtegang goed bij Plan-t én de Spoorzone past, en nu is het bijna zover.”

Eyecatcher

Eind september werd Plan-t opgeleverd, en de eerste bedrijven zullen zich stuk voor stuk gaan vestigen in de nieuwste eyecatcher van de Spoorzone. “De situatie is weer wat anders doordat veel mensen thuiswerken, maar wij hebben er vertrouwen in dat alles uiteindelijk weer mondjesmaat naar kantoor komt. Het idee is dan dat mensen niet alleen naar het gebouw komen om te werken, maar ook te ontspannen; en dat kan bij ons. Bovendien willen we ook nog meer interne samenwerkingen aan gaan: we gaan elkaar echt helpen in Plan-t. Elkaar laten groeien”, vertelt Patrick enthousiast.

Identiteit

Voor mensen die bang zijn dat de huidige identiteit van Totaal Vitaal verloren gaat: no worries. “We blijven dezelfde dingen aanbieden en mensen kunnen gebruik maken van beide vestigingen. De zaak in Plan-t krijgt gewoon een iets vlotter jasje, maar dat kan iedereen binnenkort zelf aanschouwen. Zodra de apparatuur binnen is gaan we snel open, dat gaat niet lang meer duren!”

Benieuwd wat Totaal Vitaal allemaal te bieden heeft? Check dan deze artikelen:

Lees ook:

small group training

Bij Totaal Vitaal hebben ze nu iets nieuws en dat wil je meemaken

Wil jij graag tijdens het sporten de voordelen van persoonlijke begeleiding en vind je het daarnaast...
visionbody tilburg

Hier kun je veilig en verantwoordelijk werken aan je summerbody

De helft van de Tilburgers kampt met overgewicht. Tragisch, maar waar. En dan zit er eigenlijk maar ...
totaal vitaal

Feestje: jeugdvrienden Bas en Patrick runnen 10 jaar Totaal Vitaal

Jeugdvrienden Patrick van Erp en Bas Jansen ontkurken ongetwijfeld een lekkere fles bubbels. Hun zaa...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Totaal Vitaal. Meer over Totaal Vitaal ontdekken?

Totaal Vitaal

sportcentra

Gesloten08:00 - 22:00

Noordhoekring 328, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

adv.