Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo krijg je altijd korting op je bakkie koffie bij Kiosk en Starbucks

Door Thijs Dingemans 8 maart 2018

Elke dag een frappuccino of een macchiato met je eigen naam erop kan flink in de papieren lopen. Wil je weten hoe je onder meer bij Starbucks en ook de Kiosk altijd korting kunt krijgen? Lees dan gauw verder!

Ben jij – net als wij – gek op koffie? Lekker een bakkie in de ochtend, na de lunch en het liefst ook nog even na het eten. Als je al die koffietjes buiten de deur haalt, merk je dat zeker in je portemonnee. Elke cent korting is dus mooi meegenomen. Wij weten hoe je dat kunt fixen: als jij je eigen beker meeneemt naar de Kiosk op het station, krijg je €0,25 korting op een kopje koffie. Bij de Starbucks, waar ze ook hele leuke bekers verkopen, krijg je zelfs €0,30 korting op je rekening. En ja, dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook nog eens goed voor je portemonnee!

Info

Een ding: de actie bestaat al sinds 2016 dus voor sommige koffielovers zal dit artikel een hoog spuit elf-gehalte hebben. Maar uit een rondvraag van RTL Nieuws blijkt dat heel veel mensen niet op de hoogte zijn. Dus daarom even deze gratis reminder van ons.

Zijn de koffieketens echt zo gul en geven ze daarom de korting? Nee. Kiosk en Starbucks willen vooral het afval van koffiebekers verminderen. Dacht je dat die kartonnen bekertjes recyclebaar zijn? Dan zit je goed mis: dat is vaak niet zo. Er is bijna altijd plastic in verwerkt en dat kan niet van papier gescheiden worden.

Duurder

Wil je ook goedkopere koffie bij de Starbucks? Dan moet je nu snel met je eigen mok langsgaan. Binnenkort zou het zomaar eens kunnen zijn dat je juist meer betaalt als je géén eigen mok bij je hebt. De koffieketen wil de rollen nu namelijk omdraaien: mensen meer laten dokken als ze kiezen voor een papieren bekertje van de zaak. In Londen wordt die nieuwe constructie al getest. Klanten betalen daar de komende tijd vijf cent extra als ze geen eigen beker meenemen. Wat denk jij? Gaat dit werken in Tilburg?

Wij gingen natúúrlijk ook voor de korting. Rowie vergat alleen haar eigen bekertje en betaalde de volle mep… Volgende keer beter!

Zie ook:

koffie

7 x de lekkerste koffie in het centrum

Verse bonenkoffie: we houden ervan. In het centrum kun je op veel plekken terecht voor een bakkie pl...

7 x hier drink je de allerlekkerste chocomelk van Tilburg

Brrrr, na al dat koude weer kunnen we wel een kop warme chocolademelk gebruiken! Als je het ons vraa...

adv.