Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verschrikkelijk! Een scooter van Pizzabar Rijslust is voor de deur gestolen

Door Rowie van der Vliet 1 juli 2020

Tilburgers, hebben jullie iets gezien? Pizzabar Rijslust is druk op zoek naar de dader én hun gestolen scooter. Woensdagmiddag werd een VETT-scooter, die voor het pand aan de Willem II-straat stond, zomaar meegenomen.

De scooter werd rond 13.00 uur meegenomen, zo meldt het restaurant op Facebook. Meer weet het personeel niet. Daarom zijn ze druk op zoek naar Tilburgers met de gouden tip.

Rots in de branding

Pizzabar Rijslust is een kleinschalige pizzeria aan de Willem II-straat. Je kunt er niet alleen een hapje komen eten, ook bezorgen ze pizza’s. De pizzeria is in handen van creatieve, Tilburgse ondernemers. Kim van der Hoff en Martine van der Poel openden de horecazaak in maart 2019 in het oude pand van Frank & Vrij. Naast heerlijke traditionele pizza’s proef je er ook pizza’s met verrassende smaken. En de scooter zorgt ervoor dat veel Tilburgers die vanuit huis kunnen proeven. Onze rots in de branding, zo noemt Kim haar inmiddels gestolen scooter. Wat zuur!

Onze VETT scooter is vanmiddag rond 13:00uur voor ons pand gestolen. Wie kan ons helpen, wie heeft iets gezien!? Delen is lief!!! 🙏🏻

Posted by PizzaBar Rijslust on Wednesday, 1 July 2020

Lees ook:

Terugkijktip: Leeggeroofde auto’s bij ETZ te zien in Opsporing Verzocht

Stel je voor, je werkt als zorgmedewerker keihard om levens te redden tijdens de coronacrisis. Na ee...

Een vrouw uit Tilburg is neergestoken in haar eigen woning

Aan de Van Anrooylaan in Tilburg is dinsdagavond een vrouw neergestoken in haar eigen woning, zo mel...

adv.