Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sportcentrum Reeshof was even dicht. De reden: Siberische temperaturen

Door Rowie van der Vliet 4 december 2017

Baantjes trekken en de vlinderslag oefenen zat er vanmiddag niet in voor zwemmers in Sportcentrum Reeshof. In het zwembad was het namelijk net zo koud als buiten! Brrr…

Zwemmen in Siberische temperaturen lijkt ons helemaal niks. In het water duiken met je winterjas, handschoenen en sjaal is ook niet echt ideaal. Daarom sloot het zwembad van Sportcentrum Reeshof tijdelijk de deuren. Waarom het zo koud was? De CV-installatie was kaduuk!

Bakje koffie als troost

Daardoor gingen de zwemlessen voor kinderen niet door. Alle ouders werden netjes gebeld, dus gelukkig stonden er geen kids voor een dichte deur. Wel waren er ’s ochtends andere mensen die naar het zwembad kwamen om baantjes te trekken. Zij hadden wel pech, maar kregen een lekker bakje koffie als troost. Gezellig!

Goed nieuws!

Hebben we dan ook nog goed nieuws? Ja zeker! De storing is verholpen en de Siberische temperaturen zijn gelukkig nergens meer te bekennen. Dat betekent dat het banenzwemmen en de lessen Aqua-Fitness: Aqua-Varia en Aqua-Fitness: Aqua-Bootcamp gewoon weer doorgaan.


Meer over Sportcentrum Reeshof ontdekken?

Sportcentrum Reeshof zwembaden

Geopend07:00 - 21:00

Heereveldendreef 8-10, Tilburg

Bekijk meer:zwembaden

adv.