Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pathé neemt Euroscoop over! Medewerkers wisten van niks

Door Rowie van der Vliet 14 november 2019

Zo, dat hadden we niet zien aankomen! Pathé heeft sinds woensdag alle vestigingen van de Euroscoop overgenomen. Dat geldt ook voor de Euroscoop-vestiging in Tilburg. Alleen is er wel een dingetje: de medewerkers van de bioscoop in Stappegoor hoorden het via een nieuwsbericht.

We belden met de klantenservice van Euroscoop om meer te weten te komen. “Ja, het klopt dat we zijn overgenomen door Pathé. Maar eerlijk gezegd: we hebben dit ook via het nieuws vernomen. We hebben net een mailtje gekregen. Het is wel vervelend. We gaan sowieso niet dicht, maar er werken best veel mensen hier”, zegt de medewerkster die duidelijk even moet slikken. “We weten verder niks.”

Pathé Stappegoor?

Het is niet duidelijk of er eventueel ontslagen gaan vallen door de fusie. Wel weten we dat Pathé nu 32 locaties heeft, waaronder plotseling twee in Tilburg. Hoe moeten we de bioscoop nu gaan noemen? Pathé Stappegoor? Pathé Tilburg nummer twee? Poe, dat wordt flink wennen! Brabants Dagblad komt met het verlossende antwoord. Euroscoop houdt voorlopig nog zijn naam.

Stoel- en rijnummer

In oktober 2018 voerde Euroscoop al héél even een grote verandering door. Toen werd bekendgemaakt dat je een stoel- en rijnummer toegewezen krijgt in de bioscoop. Dat ging er bij veel Tilburgers echt niet in. Zij vinden het juist zo fijn dat je op elke lege plek in de bioscoopzaal kunt neerploffen. Na veel teleurgestelde reacties liet de Euroscoop zich van haar beste kant zien en draaiden ze het besluit terug. Wij vragen ons af of we straks wel een stoel en rijnummer toegewezen krijgen. Pathé wil er nog niks over loslaten.

Nog niks bekend

Verdere details van de overname zijn ook nog niet bekend. Ook een woordvoerder van Pathé liet niets los. Ze vertelt aan Brabants Dagblad dat de Euroscoop gewoon openblijft, maar verder echt nog niks kan zeggen. We weten dus niet of we straks nog pauzes in de film hebben. We houden je op de hoogte!

Lees ook:

euroscoop

Breaking! Euroscoop draait grote verandering terug

Groot nieuws voor trouwe Euroscoop-fans! Het is nergens voor nodig om ergens anders een filmpje te p...
emmapassage

Nog even wachten: de eerste winkel van de nieuwe Emmastraat opent tóch later

Oké, de Emmapassage was misschien nooit het mooiste deel van de binnenstad, maar het was zeker een l...
FoodAtelier

Yes, we krijgen een nieuw vegetarisch restaurant in Tilburg

Geen zin om te koken, maar wil je wel gezond bezig blijven? Dat wordt straks nog makkelijker! Vanaf ...

Meer over Euroscoop Tilburg ontdekken?

Euroscoop Tilburg bioscopen

Geopend13:00 - 22:00

Olympiaplein 2, Tilburg

Bekijk meer:bioscopen

adv.