Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nu al dé pechvogel van 2018: ROC-student Dustin

Door Thijs Dingemans 24 januari 2018

Het is pas eind januari maar we hebben nu al dé pechvogel van 2018 gevonden: Dustin uit Den Bosch. De ROC Tilburg-student dacht een leuke en vooral lange tijd stage te lopen bij Kijkshop in Tilburg, maar dat liep toch héél anders. De keten ging een dag later failliet. Erg pijnlijk: dat overkwam Dustin al twee keer eerder… 

Zoals je inmiddels weet kregen vierhonderd medewerkers van Kijkshop maandagavond te horen dat ze op zoek mogen naar een nieuwe werkgever. Inclusief Dustin dus, die pas één dag stage liep bij de winkel aan de Schouwburgring. Dat vertelt hij tegen Omroep Brabant.

Pech, pech, pech…

Voor de Bosschenaar geldt driemaal scheepsrecht duidelijk niet. Hij liep al eerder stage bij Intertoys in de Heuvelstraat, maar ook die winkel ging dicht. En hij had een baantje bij LaPlace, dat eigenlijk ging sluiten maar toch werd overgenomen. Een derde poging bij Kijkshop mislukte dus al na één stagedag.

En ja, dan rest maar één ding: een beetje zelfspot hebben…

Nieuwe stage

Inmiddels heeft Dustin een nieuwe stageplek gevonden. Omroep Brabant meldt woensdagochtend dat de student aan de slag gaat bij speelgoedwinkel TOP1TOYS.

Kijkshop is dicht en zo goed als failliet

We kunnen waarschijnlijk nooit meer shoppen bij De Kijkshop. De keten vroeg namelijk op 23 januari h...

adv.