Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Noah werkt thuis tijdens de verhuizing: ‘Ideaal is anders’

Door Noah Godefroy 3 april 2020

Het zijn maar rare tijden. Het coronavirus treft iedereen, op wat voor manier dan ook. Ook wij van indebuurt Tilburg werken vanuit huis, om zo min mogelijk risico te lopen en vooral niemand in gevaar te brengen. Dat dat soms niet ideaal is, ervaart redacteur Noah momenteel: hij zit midden in een verhuizing.

Vooropgesteld: ik ben niet de meest georganiseerde persoon binnen de Tilburgse stadsgrenzen. Achteraf had ik beter eerst een tafel en stoel mee kunnen nemen. Het werd een tv met Playstation.

Koffie

Je kent het wel. Je krijgt te horen wanneer je je sleutel mag ophalen en je brein schiet meteen op standje overhuizen. Dezelfde avond nog. Volledig onnodig in mijn situatie: mijn ouders zijn echt toppers. Ze hadden me met alle liefde nog een dag, een maand of tien jaar (toch?) de tijd gegeven om aan een fatsoenlijke tafel te werken. Bovendien wonen ze gewoon in Tilburg en heb ik al tig keer het ouderlijk huis verlaten om vervolgens weer terug te keren. Ook is er een hond én koffie. Ik heb nu dus geen koffie.

Tekst loopt door onder de foto.

De hond chillt nog lekker bij het ouderlijk huis van Noah. Foto: indebuurt Tilburg

Rechtop op een matras

Mijn leed is momenteel gedeeld leed, dat scheelt: mensen die ineens thuiszitten (ik heb nog het geluk dat ik kán werken), komen plotsklaps in de raarste situaties. Ouders zien hun lege nesten vollopen met terugkerende studenten, het wekelijkse rondje langs de oudjes gaat niet meer door en je verjaardag gaat zowat ongemerkt voorbij (ook gebeurd). Of je zit rechtop op een matras met een laptop op een nachtkastje, zoals ik.

Planning

Ideaal is anders. Vandaag heb ik toch maar een planning gemaakt voor na het werken. Stoel en tafel halen, bed in elkaar zetten, dozen uitpakken en boodschappen doen. In die volgorde. Ben jij ook in een bijzondere situatie terechtgekomen door het coronavirus? Laat het ons vooral weten! Stuur gewoon even een mailtje naar [email protected]

Lees ook:

Kappers dicht: wat nu? Check deze tips van Tilburgse kappers

Staat je haar op standje ontploft? Wil jij je uitgroei het liefst zo snel mogelijk onder handen neme...
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Zo gaat het eraan toe op de intensive care van het ETZ

Hoe is het eigenlijk op de intensive care van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ)? Maud Efftin...

Gespot! Stoepkrijt in Tilburg om vrolijk van te worden

Ben je al bekend met de stoepkrijt challenge? Over heel de wereld laten kinderen lieve berichtjes ac...

adv.