Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

MediaMarkt heeft nu dé aanbieding van het jaar: een kant-en-klare bruiloft!

Door Thijs Dingemans 24 oktober 2017

Heb je trouwplannen? Dan moet je nu bij MediaMarkt zijn. We horen je al denken: de MediaMarkt? Ja, zeker! De mooiste dag van je leven ligt nu in de schappen bij de elektrowinkel aan het Pieter Vreedeplein.

Klinkt fantastisch, toch? Of knettergek? MediaMarkt vindt dat laatste – en daar zijn wij het wel mee eens. Je kunt vandaag nog het trouwpakket kopen. Dan moet je alleen even € 9499,- betalen bij de kassa of online geld overmaken. Ja: je huwelijk kun je zelfs online bestellen.

Lekker pakketje

Maar daar krijg je wel veel voor terug. Zo heb je de keuze uit trouwringen van Ed Nobel, bloemen en corsages, en de soundtrack van je bruiloft wordt helemaal verzorgd door LoveSound. Ook krijg je een bruidsjurk van Mary Borsato en een maatpak van Rietbergh. En om het feestje helemaal mooi te maken: niemand minder dan Divorce-acteur Dirk Zeelenberg is de trouwambtenaar!

Je kunt je bruiloft ook winnen

Overigens kun je de bruiloft ook winnen. De MediaMarkt heeft van 23 t/m 29 oktober de Gekkenhuis-campagne lopen (aha!). Als je iets in de winkel of online koopt, moet je je foto van jou en je liefje uploaden. De elektrowinkel kiest vervolgens uit alle foto’s een winnaar. En o ja, heb je zelf geen trouwplannen, dan kun je je vrienden wel helpen. Je mag namelijk meedoen voor een ander. Nou, waar wacht je nog op?

En pssst: je kunt ook gratis trouwen in Tilburg! 


Meer over MediaMarkt ontdekken?

MediaMarkt elektronicawinkels

Geopend10:00 - 21:00

Pieter Vreedeplein 152, Tilburg

Bekijk meer:elektronicawinkels

adv.