Kijktip! Deze zéér pikante uitspraken deed de Tilburgse Temptation-verleidster Demi

Door Thijs Dingemans 21 maart 2019

Ze schuift het niet onder stoelen of banken: de Tilburgse Demi van den Hoof (bekend van Temptation Island) houdt van een stevige en uitdagende vrijpartij. Nu denk je vast: hoe weten jullie dat nou weer?! Nee, we hebben het zelf niet ondervonden. Demi zei dat tegen RTL Boulevard.

De Tilburgse, die elke donderdag de show steelt in het RTL-programma, sprak met Olcay Gulsen omdat ze in de zesde aflevering van Temptation Island een van de hoofdpersonen is. Het gesprek krijgt een wel heel bijzondere wending. Dat Demi op dominante mannen valt, wisten we al. Maar dat ze óók houdt van een behoorlijk avontuurtje in bed, wisten we nog niet. Nu dus wel!

Chipsverslaafd

In Temptation Gossip gaat Olcay op bezoek bij de kandidaten van de realityserie. Dit keer bezocht ze ons mooie Tilburg en sprak ze Demi. De twee drinken champagne, eten bami en kletsen over haar deelname. Op het eind doet Demi een boekje open. Ze is chipsverslaafd, in een dronken bui verliefd op iedereen en weleens in elkaar geslagen. Maar dat is nog lang niet alles!

(tekst loopt onder door)

Chips Crying While Eating GIF - Find & Share on GIPHY

‘Dat ze je vasthouden en vastpakken’

Uiteráárd is Olcay benieuwd naar Demi’s seksleven. Ze bekent dat ze elf bedpartners heeft gehad en vertelt daarna over haar avonturen. “Ik las dat je van dominante mannen houdt, wat is daar nou aan? Dat is toch geen zak aan?”, zegt Olcay. “Gewoon, dat ze je vasthouden en vastpakken”, antwoordt Demi. Olcay: “En je slaan?” Demi: “Dat heb ik weleens gehad, maar hoeft niet per se.”

Kaarsvet

De Tilburgse flapt op het einde echt alles eruit als gevraagd wordt naar haar heftigste avonturen. En ze gaat in op fantasieën. Alvast een tipje van de sluier: iets met kaarsvet…

Goed, kijk en luister zelf maar wat Demi zoal te vertellen heeft:

Lees ook:

Demi van Hoof

Dit vond Nederland van de Tilburgse Demi uit Temptation Island

Genieten! Het nieuwe seizoen van Temptation Island is weer bezig. Dit jaar zitten we helemaal geklui...
Wesley First Dates Hotel

Lekker bezig! Deze Tilburgers waren afgelopen tijd op televisie

Yes, in televisieland zien ze ook hoe leuk Tilburg en Tilburgers zijn. Het is niet voor niets dat we...
Demi van Hoof

Temptation Tilburg! 10 x Tilburgers die belachelijk knap zijn

Allemaal leuk en aardig hoor, dat Temptation Island, maar heel warm worden we er niet van. Natuurlij...

adv.