Heh?! Wat spotten we daar nou bij Guill van de Ven?

Aangeboden door Fietsspecialist Guill van de Ven 2 november 2018

Tijdens onze lunchwandeling keken we even heel gek op toen we langs Fietsspecialist Guill van de Ven in de Nieuwlandstraat liepen. In de etalage spotten we zowaar wat oorlogsvoertuigen. Wat blijkt: ze zijn echt gebruikt! 

Het gaat om een originele opvouwbare plooifiets en klein motortje. Beide voertuigen zijn vroeger gebruikt in de oorlog en afkomstig uit Engeland. Eigenaar Dumont heeft ze nu voor even in de etalage staan vanwege de bevrijding van Tilburg. De fiets en motor pronken keurig voor (of achter) het raam. En check vooral ook even de coole camouflageplant…

Echt heel oud

Dat Dumont iets uniek ‘in huis’ heeft, kunnen we toch wel stellen. De voertuigen komen uit de oorlog (1943) en zijn dus al heel wat jaren oud. Benieuwd hoe in die tijd fietsen werden gemaakt? Onderstaand filmpje laat het zien:

Guill van de Ven

Terug naar de winkel van Dumont! Naast de oorlogsvoertuigen (die overigens niet te koop zijn), heeft de Tilburger nog een heleboel andere modellen in zijn winkel staan. En ja, Dumonneke gaat met de tijd mee: Fietsspecialist Guill van de Ven verkoopt ook e-bikes! Meer over het aanbod lees je hieronder:

fietsspecialist guill van de ven

Dé perfecte fiets voor de hele familie vind je bij Guill van de Ven!

En dan bedoelen we niet een tandem of wat dan ook. Bij Fietsspecialist Guill van de Ven vind je nu d...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fietsspecialist Guill van de Ven. Meer over Fietsspecialist Guill van de Ven ontdekken?

Fietsspecialist Guill van de Ven fietsenwinkels

Nu gesloten08:30 - 18:00

Nieuwlandstraat 47, Tilburg

Bekijk meer:fietsenwinkels

adv.