Filmpje pakken? Euroscoop voert een grote verandering door

Door Rowie van der Vliet 8 oktober 2018

Hoppa! Popcorn in de hand, drankje tegen je aangeklampt en neerploffen maar! Bij Euroscoop kon je gewoon lekker zelf het beste stoeltje uitzoeken. Maar sinds oktober is een bezoek aan de bioscoop nooit meer hetzelfde. Je krijgt hier nu een stoel- en rijnummer toegewezen.

UPDATE: Euroscoop draait de verandering weer terug! Hoe dat zit lees je hier:

euroscoop

Breaking! Euroscoop draait grote verandering terug

Groot nieuws voor trouwe Euroscoop-fans! Het is nergens voor nodig om ergens anders een filmpje te p...

Op hun Facebookpagina laat Euroscoop weten het nieuwe systeem per direct in te voeren. Hoe het werkt, is eigenlijk heel simpel. Wie van te voren een ticket boekt via de website, app of de automatische ticketkassa’s kan nog steeds de gewenste stoelen uitkiezen. Maar wil je een kaartje kopen bij jouw favoriete kassamedewerker? Dan zul je het moeten doen met de stoel die jij krijgt toegewezen.

Allang kaartjes in huis

Mensen die allang een kaartje voor een evenement in huis hebben, hoeven zich geen zorgen te maken. Voor events die al een tijdje op de planning staan, zoals Ladies Night met de film Zwaar Verliefd, geldt nog steeds vrije zitplaatsen.

Stoelnummers niet goed te zien

Voor bezoekers van Euroscoop is het nieuwe systeem op zijn zachtst gezegd even wennen. In de Facebookreacties op het bericht van Euroscoop laat Ilona weten: “Gisteren (zondag 7 oktober, red.) bleek dit enorm problemen te geven. Sowieso missen enorm veel stoelnummers en waar ze wel staan is het gissen welke stoel het bij hoort. Soms staat het nummer op de bekerhouder tussen stoelen in in plaats van op de rugleuning. Ik heb minstens acht resultaten gezien dat dit niet werkt. Mensen gezien die dertig minuten na begin van de film nog de zaal in kwamen en met de zaklamp van de telefoon hun stoel zochten en uiteindelijk maar vooraan zijn gaan zitten omdat anderen op hun stoel zaten. ”

Tickets reserveren

Voor veel trouwe Euroscoop-fans was de vrije stoelkeuze juist de reden om hier een filmpje te pakken. Wil je van een goede plaats verzekerd zijn? Dan raden we aan om vroeg tickets online te reserveren in plaats van vroeg naar de bioscoop te komen.

Vanaf heden werken wij met vaste rij – en stoelnummers. Via de app, de website en de automatische ticketkassa's kunt u…

Posted by Euroscoop on Sunday, 7 October 2018

Lees ook:

Noordhoekring

De Noordhoekring wordt aangepakt en dit gaat er gebeuren

De gemeente is nog altijd aan het kijken hoe de Cityring veiliger kan worden en daarom wordt nu ook ...
Festival Circolo

Je kunt nu gratis iemand meenemen naar het circus

Hangt jouw vriend of vriendin altijd de clown uit? Dan hebben we een geweldige tip voor je. Festival...

Meer over Euroscoop Tilburg ontdekken?

Euroscoop Tilburg bioscopen

Nu open13:00 - 22:00

Olympiaplein 2, Tilburg

Bekijk meer:bioscopen

adv.