Pro! Boevenspotter trekt zakkenroller zo de winkel uit [video]

Door Thijs Dingemans 12 januari 2018

Kende je Jaime van Gastel alias ‘Boevenspotter’ al? Nee? Dan stellen we hem nu aan je voor: de beste man uit Almere is een pro in zakkenrollers vangen. En je raadt het al: dit keer ging-ie op jacht in… Tilburg!

Jaime was al zes keer eerder op boevenjacht in onze stad, maar het lukte hem maar niet om iemand te pakken. Zijn we dan echt zo braaf in Tilburg? Zou je denken, maar helaas: zevenmaal is scheepsrecht. Dit keer lukte het ‘Boevenspotter’ wél om iemand te ontmaskeren.

Pro!

Jaime neemt ons helemaal mee in zijn jacht. Hij vertelt dat een vrouw met een slimme truc een portemonnee bij de C&A heeft gejat. Op het moment dat ze de WE in de Heuvelstraat ingaat, slaat-ie toe. De manager wordt ingelicht, Jaime belt gauw de politie en trekt de dievegge zo de winkel uit.

Boevenspotter

Eindelijk is het Jaime gelukt om in Tilburg toe te slaan, die voor het eerst zelf iemand heeft aangehouden. Daarna loopt-ie nog keurig naar het bureau om een verklaring af te leggen en we horen dat het slachtoffer de gestolen pasjes weer terug heeft. Algoed, eindgoed.