Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geniaal of belachelijk? Bij Transparant Makelaars kun je nu betalen met bitcoins

Aangeboden door Transparant Makelaars 23 februari 2018

Stel je eens voor: je hebt net een huis gekocht of verkocht en krijgt opeens de vraag van de makelaar: ‘hoe wil je de courtage betalen, in euro’s of bitcoins?’ Klinkt héél gek, hè… Bijna onvoorstelbaar eigenlijk. Bij Transparant Makelaars kan dat dus serieus: daar kun je rustig met bitcoins betalen.  

We hoeven je inmiddels niet meer te vertellen wat voor hype er momenteel gaande is. De bitcoin is superpopulair en iedereen zit dag en nacht te checken of de groene cijfers zijn bereikt. Is er genoeg verdiend? Dan betalen sommigen hun nieuwe auto rustig met de cryptomunt.

De enige in Tilburg

Bij Transparant Makelaars dachten ze: hé, we moeten wat met dit betaalmiddel. En daarom kun je bij het kantoor aan de Hogeschoollaan nu ook in cryptomunten betalen. “En da’s geen grap”, aldus Gijs van Looij van Transparant Makelaars. “De courtage, rekening of factuur kan gewoon met een digitale munt betaald worden; de ethereum en litecoin zijn ook welkom.” Toch best uniek: in Tilburg wordt – voor zover wij weten – de cryptomunt nog nergens geaccepteerd.

Geniaal? Of toch niet…

Daarmee is Transparant Makelaars dus de eerste in onze stad die die mogelijkheid wél biedt. Een geniale of belachelijke zet? Zeg het maar…

En pssst, ook fijn om te weten als je je huis wilt verkopen: je krijgt bij Transparant Makelaars nu een gratis waardebepaling!


Meer over Transparant Makelaars ontdekken?

Transparant Makelaars makelaars

Vandaag gesloten

Hogeschoollaan 231, Tilburg

Bekijk meer:makelaars

adv.