Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opheffingsuitverkoop! Deze familiezaak in Tilburg stopt ermee

Door Rowie van der Vliet 7 oktober 2019

Even snel wattenstaafjes halen, nog snel langs voor pijnstillers of je make-upvoorraad aanvullen. Dat kan nu met flinke korting! Drogisterij Ad de Jongh aan de Besterdplein stopt er aan het eind van dit jaar mee en heeft daarom opheffingsuitverkoop.

Alles gaat weg met twintig procent korting. Van de zonnebrillen en haarbanden tot de foundation en gezichtscrème. Je hebt nog zo’n drie maanden, want dan sluit de winkel voorgoed. Toch is het slim nu alvast een voorraad aan te slaan van je favoriete producten. Want… op = op!

Einde aan familiezaak

De drogisterij bestaat al 107 jaar. Het begon in 1912 met een klein pand, maar inmiddels is de zaak heel wat groter. Nu komt er een einde aan de familiezaak. Opvolgers zijn er niet, zo vertellen eigenaren Riky en Peter aan Stadsgezicht. Peter nam de zaak zelf over toen hij 21 was, maar helaas hebben de jongere De Jonghs daar geen zin in. Voor het duo is het geen verrassing, al vinden ze het wel jammer dat de drogisterij sluit.

Samen genieten

Over drie maanden gaan ze samen lekker genieten. We wensen ze een fijne vakantie toe! Of Riky en Peter gelijk met pensioen gaan, valt nog te bezien. Aan Bas van Stadsgezicht vertellen ze al half grappend over plannen voor een brillenwinkel. Mocht die er komen dan zal dat waarschijnlijk niet in het huidige pand zijn. Vanaf 2020 staat het gebouw aan het Besterdplein te huur!

Lees ook:

Vincentshop

10 x deze winkels zitten al een kwarteeuw in hetzelfde pand

Een winkel hebben is keihard bikkelen. Deze toppers weten zich al meer dan 25 jaar staande te houden...
My Jewellery

Whoohoo! We weten wanneer My Jewellery in Tilburg opent

Heb jij je agenda al klaar liggen? Pak 'm er gerust even bij. We weten namelijk wanneer conceptstore...

Zo leuk! The Cotton Club is geopend in Tilburg

The Cotton Club opende woensdag haar deuren in de Heuvelstraat. De kledingwinkel is al in een hoop N...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.