Op = Op Voordeelshop nu officieel failliet. Dit gebeurt er met de filialen in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 27 maart 2019

Op = Op Voordeelshop is failliet verklaard. De rechtbank in Assen heeft dinsdagmiddag het faillissement uitgesproken. De landelijke voordeel-drogist heeft een paar filialen in Tilburg.

De rechtbank heeft een curator aangesteld die de mogelijkheden voor een doorstart onderzoekt. Op = Op Voordeelshop vroeg maandag faillissement aan, omdat het bedrijf te maken had met ‘zeer uitdagende marktomstandigheden’. Het faillissement geldt voor de 130 eigen winkels. Tien franchisevestigingen vallen buiten het faillissement, maar die zitten voornamelijk in het noorden van het land.

Hoe zit het in Tilburg?

In Tilburg vinden we de winkel aan de Schouwburgring, in de Westermarkt en aan het Wagnerplein. De filialen blijven vooralsnog geopend, maar via de webshop kan niet meer besteld worden. De keten is namelijk nog in afwachting van de curator, dus ze kunnen geen online orders uitleveren. Heb je toevallig iets besteld voordat het faillissement is uitgesproken? Dan zal je nog even geduldig moeten wachten op je pakketje. De curator bepaalt namelijk wat er met de orders gebeurd die nog uitstaan. Het kan zomaar gebeuren dat jij je spullen helemaal niet meer krijgt. Heb je nog een cadeaukaart? Deze kun je nog gewoon inleveren. Helaas kun je geen cadeaukaart meer kopen.

Lees ook:

intertoys

Oh no! Intertoys is nu definitief failliet

Eerder schreven we al dat speelgoedwinkel Intertoys in zwaar weer zit. De iconische keten vroeg name...

Oh no! Men at Work is failliet

Oei! Op=Op Voordeelshop vraagt faillissement aan


Meer over Op=op voordeelshop ontdekken?

Op=op voordeelshop drogisterijen

Geopend09:00 - 21:00

Schouwburgring 135, Tilburg

Bekijk meer:drogisterijen

adv.