Onverwacht nieuws: Decennia Design stopt er toch mee

Door Rowie van der Vliet 13 december 2018

Zo hé, die hadden we even niet zien aankomen. Angelique van Benschop besluit toch te stoppen met haar cadeauwinkel in het Dwaalgebied, Decennia Design. “Alles moet weg, want de winkel gaat binnenkort sluiten”, meldt de eigenaresse op Facebook

Decennia Design richt zich op retro-items, vrolijke cadeautjes en spullen voor in huis die de boel gelijk opfleuren. Wat een gemis voor het Dwaalgebied als we hier straks niet meer kunnen snuffelen!

Doorstart in juli

Eigenlijk zou Decennia Design eerder dit jaar de deuren al sluiten. Angelique leek na vijf jaar het plezier in de cadeau- en interieurwinkel verloren te hebben. In april startte ze toen al met een totale uitverkoop van alle spullen – inclusief een grote lading in het magazijn. In juli zag ze af van de sluiting door alle gezelligheid van klanten in de winkel. “Na de vele, hartverwarmende, reacties van klanten en de grote hoeveelheid nieuwe klanten in verband met de sale, heb ik besloten om een doorstart te maken”, liet ze toen weten. Wat jammer dat ze daar nu toch op terugkomt!

Opheffingsverkoop

Gelukkig vertrekt de winkel niet zonder een knallende kortingsactie. Elk nadeel heeft zijn voordeel, want we scoren er kerstcadeau’s (of iets moois voor jezelf) voor een zacht prijsje. De opheffingsverkoop begint al vanaf minimaal 20% korting op servies en loopt op tot 85% korting op lampen. Na de doorstart in juli kocht Angelique nog veel leuke spulletjes in, dus er is nog genoeg te kopen. Andere ondernemers opgelet: zelfs de vitrinekasten gaan weg. Overigens hebben we een extra kans om te shoppen, want de fijne winkel is alle zondagen in december open.

Decennia Design Meelstraat

Decennia Design heeft ook nog een vestiging in de Meelstraat. In dit magazijn van meer dan tweeduizend vierkante meter vinden we de mooiste vintage parels. De bijzondere winkel trekt regelmatig klanten uit het buitenland. In deze winkel zien we geen retrospullen, maar echt vintage uit de jaren 50, 60 en 70. Van meubels tot lampen en accessoires. Deze vestiging gaat gelukkig nergens heen!

Opheffingsuitverkoop

Opheffingsuitverkoop met korting tot 85%

Decennia Design Tuinstraat
- Geldig t/m 31 dec 2018

Lees ook:

Decennia Design Tuinstraat

Vinden we leuk! Decennia Design in de Tuinstraat blijft toch open

Tijd voor eens dansje en heel wat confetti! Wij halen opgelucht adem, want een van de leukste winkel...
troje

Dit komt er in het pand van eetcafé Troje in de Stationsstraat

Is het je al opgevallen dat nummer 51 aan de Stationsstraat al even leegstaat? Het pand is al bijna ...
chocolate company café tilburg

Foto’s! Chocolate Company Café is nu open en zo ziet het eruit

Het is zover! Chocolate Company Café Tilburg opent woensdag 12 december de deuren in de binnenstad. ...

Decennia Design Tuinstraat woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Tuinstraat 106, Tilburg

Bekijk meer:woonwinkels

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.