Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oefenen geblazen! Er komt een karaokebar in Tilburg en wij kunnen niet wachten

Door Rowie van der Vliet 26 oktober 2018

I’m so excited and I just can’t hide it! Tilburgers, ga maar flink oefenen op je zangkunsten. We krijgen namelijk weer een karaokebar in de stad. The End, al succesvol in Amsterdam en Nijmegen, trekt in het pand van Chupitos, zo meldt Brabants Dagblad.

Shooterbar Chupitos is momenteel nog gewoon open. Eigenlijk is het niet duidelijk of The End het stokje zal overnemen of dat ze strakjes te vinden zijn op de eerste verdieping, die nog te huur staat. In de behaalde crowdfunding van de karaokebar staat dat het gaat om een bedrijfsovername. Wij zetten ons geld dus in op een verdwijning van de shooterbar.

Keeltjes smeren

Ben je niet zo’n fan van popmuziek? Zodra je op het podium klimt kun je ook laten zien dat je een rockster bent. De karaokebar heeft een grote selectie met meezingers, klassiekers, popmuziek en rockmuziek. We horen het al: wij moeten onze keeltjes smeren.

Weer een karaokebar

The End zal niet de eerste karaokebar op De Heuvel worden. In 2015 opende Vivian Choo, maar die hield er in 2017 alweer mee op. Restaurant Grill-ig nam de zaak over.

Wanneer mogen we?

Het is niet duidelijk wanneer we terecht kunnen bij The End. Volgens Brabants Dagblad lopen de onderhandelingen met Chupitos nog, maar kunnen ze er ieder moment uitkomen. We zijn benieuwd!

Lees ook:

Grill-ig

Grill-ig is open! Wij keken binnen bij het nieuwe restaurant

Zin in onbeperkt tapas? Of gewoon een gerecht van de menukaart? Ga dan vooral naar Grill-ig. Het nie...
Barvrouw Benthe

Barvrouw Benthe van Chupitos: ‘Gaaf om te zien dat heel de bar in de fik staat’

De barvrouw: de vrouw die je drankjes inschenkt en je comfortabel laat voelen in het café. In deze s...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.