O nee! Deze kledingwinkel sluit de deuren

Door Rowie van der Vliet 6 december 2018

TON’s fashion for ladies gaat dicht. Eigenaresse Caat heeft er wel een heel goede reden voor. Ze gaat namelijk met haar Fred een bistro beginnen in Etten-Leur, zo meldt de eigenaresse via Facebook. Wat een dubbel gevoel!

We zijn zo blij voor Caat en Fred dat ze hun droom achterna gaan. Maar voor Caat zal het niet makkelijk zijn. Door het horeca-avontuur verhuist het stel naar Etten-Leur. Dat betekent dat de winkel ook meegaat. Gelukkig kunnen we nog snel een kerstoutfit en ander leuks scoren, want op zaterdag 22 december is de kledingwinkel aan het Westerpark voor het laatst open.

Eigen winkeltje

Na jarenlange ervaring in de modebranche dacht Caat: nu is het tijd voor een eigen winkeltje. Dat werd TON’S Fashion for Ladies in de buurt van Westerpark. Hier krijg je altijd vriendelijk een kopje thee of koffie aangeboden tijdens het shoppen. Al kwebbelend en rondkijkend kun je even genieten van alle vrolijke kleding. Wat gaan we dat missen.

Dertig procent korting

Momenteel is het ook sale bij TON’S fashion for ladies, met uitzondering van de nieuwe collectie. De winkel begint een opruiming waarbij je maar liefst dertig procent korting krijgt op jurkjes, jeans, blousjes, vesten, jassen en meer toffe outfits.

Opvolger

Caat hoeft ze geen zorgen te maken over haar winkeltje. Ze heeft al twee vriendinnetjes gevonden die een heel leuk winkeltje openen in haar pand. “Ze gaan op dezelfde voet verder zoals jullie van mij gewend zijn”, staat in het Facebookbericht. Het is nog eventjes geduld hebben, maar de nieuwe winkel gaat waarschijnlijk in de tweede week van maart 2019 open.

Lees ook:

roy donders

Des sunt! Winkel van Roy Donders is dicht (en gaat niet meer open)

Wilde je nog even een glitter & glamour kerstoutfit scoren bij Rojami's van Rian en Roy Donders? Dat...
taco bell tilburg gesloten

Hè? Hoezo is Taco Bell dicht?

Had je net zin in een burrito? Dan moet je niet in het centrum van Tilburg wezen, want Taco Bell is ...
roy donders late night

Terugkijktip! Roy Donders bij RTL Late Night: ‘Niet iedereen krijgt geld terug’

Over moedige mannen gesproken: Roy Donders schoof dinsdagavond aan bij RTL Late Night. De Tilburger ...

Meer over TON’S Fashion for Ladies ontdekken?

TON’S Fashion for Ladies kledingwinkels

Vandaag gesloten

Berkdijksestraat 118, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.