Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er dit weekend in Tilburg

Door Thijs Dingemans 4 september 2017

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Keiharde knal

vuurwerk
Foto: ANP

Tilburg werd vrijdagnacht rond een uur of 1.15 opeens opgeschrikt door een keiharde knal. Dat zorgde voor heel wat commotie bij bewoners, die niet wisten waar het geluid vandaan kwam. Via social media klaagden mensen dat ze rechtop in hun bed zaten. Na heel wat onderzoek kwam de politie met het verlossende antwoord: het ging om zwaar vuurwerk. Wie de daders zijn, is niet bekend.

Bron: Brabants Dagblad

Ravage door alcohol

blaastest
Foto: ANP

Op de Reeshofweg zorgde een dronken automobilist zondagochtend voor heel wat ravage. Hij reed hard rechtdoor over een rotonde en ramde meerdere borden en een lantaarnpaal. Wonder boven wonder raakte de man niet gewond. Hij is natuurlijk wel opgepakt en naar het politiebureau gebracht.

Bron: Brabants Dagblad

Record Ten Miles

tilburg ten miles
Foto: Facebook CZ Tilburg Ten Miles

Natuurlijk gebeurde er ook nog leuke dingen dit weekend. Het was weer één groot feest tijdens de Tilburg Ten Miles. En niet heel gek, want de 30e editie was drukker dan ook. Niet zo zeer vanwege de 11.116 lopers, maar vooral de drukte langs de kant. “Het was op sommige stukken zo druk dat je onze twee meter hoge kilometer-afstandsborden niet meer zag staan door al het publiek”, zei directeur Henk van Doremalen na afloop tegen het Brabants Dagblad. Winnaar bij de mannen was Abdi Nageeye, bij de vrouwen was Senbere Teferi de snelste.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.