Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er dit weekend in Tilburg

Door Thijs Dingemans 11 september 2017

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Wéér keiharde knal

rotje
Foto: ANP

Vorige week werd Tilburg ’s nachts opeens opgeschrikt door een keiharde knal. Schoten of vuurwerk? Het bleek het laatste. Vrijdag was dit weer het geval. Rond 15.30 uur kreeg de politie een belletje dat er geschoten zou worden bij de Kapelmeesterlaan. Maar je raadt het al: het ging weer om vuurwerk. Twee jochies van 13 en 14 werden daarom opgepakt door de politie, maar mochten na verhoor weer naar huis.

Bron: Brabants Dagblad

 Beroving

beroving
Foto: ANP

In het centrum ging het zondag goed mis. Twee mannen zaten in de Willem II straat op een bankje en werden daar door zo’n vier á vijf mannen beroofd. Ze pakten het duo vast en gingen er vandoor met de telefoons en portemonnee. De daders zijn zo tussen de 22 en 26 jaar oud.

Bron: Brabants Dagblad

Record voor Drakenboot

drakenboot festival
Foto: Facebook Drakenboot Festival Tilburg

De organisatie van het Drakenbootfestival is zeker lekker wakker geworden. Zondag werd alweer voor de zesde keer op het water van de Piushaven geracet. Met 30 boten is een deelnemersrecord gehaald! Gelukkig maar, want woensdag werd pas duidelijk dat het festival kon doorgaan. Onze collega’s van het Brabants Dagblad waren erbij en maakten deze video van het festival.

HOTDOGS!

Hotdogbar Dwars Tilburg
foto: indebuurt

Yes, de eerste hotdogbar van Tilburg is open! Zondag ging Dwars open en onze eigen Dagmar nam een kijkje. Ze proefde natúúrlijk een hotdog. Of die smaakte? Lees gauw verder.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.