Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er dit weekend in Tilburg

Door Thijs Dingemans 8 januari 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Agent bespuugd

politie
Foto: ANP

Op het Pieter Vreedeplein is een winkeldief dit weekend opgepakt. De man uit Hoeven stopte bij Decathlon sokken en bidons in z’n rugzak, liep naar buiten maar werd gepakt toen het alarm afging. Agenten wilden hem daarna meenemen; daar had de dief geen zin in. Hij schold de politiemannen uit en spuugde ook meerdere keren naar ze. Daarbij werd één agent in het gezicht geraakt. De man zit nu vast voor verhoor.

Bron: Brabants Dagblad

Wie is de winnaar van Zumme Zinge?!

zumme zinge
Foto: Facebook Carnaval in Kruikenstad

In 013 zagen we dit weekend een lekker feestje: Zumme Zinge?! Iedereen die wilde, mocht z’n carnavalskraker van 2018 laten horen. Uiteindelijk ging er één winnaar vandoor met de titel ‘beste KruikenKraker 2018’: CV Veul Sjaans. Zij wonnen de tweede editie van Zumme Zinge?!

Bron: Brabants Dagblad

Intertoys vertrekt uit de binnenstad

intertoys
Foto: ANP

Intertoys vertrekt uit de Heuvelstraat. Omdat er ook een speelgoedwinkel onder het Pieter Vreedeplein en bij de AaBe Fabriek zit, is de zaak overbodig geworden. Dat betekent dat er na honderd jaar geen speelgoedwinkel meer zit in het hoekpand. Op maandag 19 februari is Intertoys voor het laatst open.

Bron: Brabants Dagblad

Nieuwe foodbar

foodbar
Foto: Indebuurt

We begonnen de zondag met leuk nieuws: er komt een nieuwe foodbar in Tilburg! De zaak heet S̶o̶r̶r̶y̶ Not Sorry en komt te zitten in de Voltstraat, in het pand waar eerst wat shoarmazaken zaten.

foodbar

Goeiemorgen nieuwe foodbar S̶o̶r̶r̶y̶ Not Sorry!

Ja, je leest het goed: we krijgen een nieuwe foodbar in Tilburg! En ja, ook dat lees je goed: die he...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.